Volvo S80

Neliveto 3.2 AWD Geartronic, 238hp, 2007

Hinta: 7 390 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty24.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2007

Mittarilukema

345 000 km

Moottoritilavuus

3.2 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

ITY-713

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Nyt tilaisuus erittäin siistiin ja hienokuntoiseen S80 3,2 l 238hv Volvoon! Tarkemmin huollettua ja pidettyä tämän ikäistä autoa saattaa olla vaikea löytää. Autossa ei ole tupakoitu eikä kuljetettu eläimiä. Tarkka huoltokirja, pääosin valtuutetulla Volvo-huollolla huollettu. Myös Bilia-huollosta kuitit, vaihdettu mm vetopyöräparit, vaihteiston kotelo ym ym, kuitin loppusumma 2751,75. Edelleen Biliassa jossa vaihdettu ilmastoinnin kompressori ym, tästä kuitti 1789. Kahdet hyvät renkaat alumiinivantein. Erinomaisen mukava talviliukkailla, neliveto varmistaa vaivattoman liikkeellelähdön. Tästä upea neliveto Volvo jolla pääset pahimmassakin lumisateessa vaikka mökkipaikalle, tällä et jää turhaan jumiin, muutoinkin tehokas auto, tarvittaessa ohitukset sujuvat vaivattomasti. Uskoisin että tämä yksilö on ikäluokkansa parhaimmistoa, niin siisteydellään kuin vankan huoltohistoriansa puolesta. Katsastettu huomautuksitta 10/2023. Auto on mieheni kanssa yhteisomistuksessa joten myös hän vastaa puheluihin. Soita rohkeasti P. 040 254 5935 Tähän autoin rahoitus ja myös mahdollinen vaihtoauto mahdollinen rahoituskumppani.fi kautta.


Tekniset tiedot

Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
3192 cm³
Teho
177 kW / 238 hv
Vääntö
320 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
8 s
Huippunopeus
240 km/h
Vetomassa jarruin
1800 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Sininen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4
Istuinmateriaali
Nahka

Lisävarusteet (37)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Vyöhykeilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Virtalähde 230V, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Pysäköintitutka, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Bluetooth, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Pysäköintiavustin, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

CO2-päästöt 255 g/km

Ilmoittajan tiedot

merja_lanzett

Käyttäjänä

Heinäkuu 2021

Sijainti

Vihti

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin