anne
Torin käyttäjä syyskuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (5)
Uusimaa
Mäntsälä
Kaikki kuvat

tilapäis apua talli töihin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 19 syyskuuta 19:56
Lisätiedot
Elikkä. Heppa taustaa lapsuudesta/nuoruudesta n 10v. Ratsastus harrastuksena, hoitohevosia, valjakkoajoissa groomina. Omia hevosia ei ole ollut, hoito hepoja eri talleilla paljonkin.
Nykyisellään (tapaturmaisesti) jalkojen toimintakyky sitä luokkaa, että ratsastaminen tuskin enää onnistuu.. ehkä joku rauhallis tempoinen maastoilu, mutta eipä juuri muuta. Normi arjessa toimintakyky ihan normaalin näköistä. :-) joillain liikerajoittein ja kipuilujen kera. :-)
Mutta hepolaisia on kovasti ikävä..
Elikkäs olisiko jollain tarvetta talli puuhastelujen apukädelle, satunnaisesti, ehkä silloin tällöin tai kerran-pari viikossa tyyppisesti?
Kellokoski- koivuhaka väliltä suunnilleen ja 7-16 ulkopuolella arkisin, vkonloppuisin sovitusti kaikki ajat mahdollisia.
Voisin hoitaa karsinan kuntoon, ruokinnat, ulos/sisään kuljetukset, jotkut harjailut/pesut tarpeen mukaan, yms. Ja jos joku perus maastolenkitys on tarpeen, niin toki. (Esteet tai koulu ei näillä rautarakenne nilkoilla enää oikeen luonnistu):-)

Otathan yst yhteyttä. :-)
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja