Kaupan logo, iso

Eräkettu Oy

Eräkettu Oy on vuonna 1996 perustettu täysin kotimainen yritys. Toimintamme keskitttyy melontaan sen kaikkissa muodoissa. Maahantuomme tarkkaan valikoituja laatutuotteita mm. Saksasta, USA:sta, Kanadasta, Sloveniasta ja Etelä-Afrikasta. Keskitymme merkkeihin ja valmistajiin, joille melonta on sydämen asia. Tunnemmme päämiehemme henkilökohtaisesti. Osallistumme tuotekehitykseen ja teemme pitkäjänteistä yhteistyötä. Näin voimme tarjota parhaat tuotteet melontaan niin harrastajille kuin ammattilaisillekin.

Kanootit, kajakit, SUP-laudat, kalastuskajakit, koskikajakit, koottavat kajakit ja kanootit, melat ja kaikenlaiset melontavarusteet. Meiltä löydät sen mitä meloja tarvitsee, kera asiantuntevan palvelun.

Melonnan ohella myymme Kickbike potkupyöriä ja vetokoiraharrastukseen sopivia valjaita ja muita varusteita, joita pääsee meillä myös testaamaan.


www.erakettu.com

KAUPPA
Eräkettu Oy

Yhteensä 13 ilmoitusta

Kuljuntie 2
37200 Siuro
Vapaa-aika ja harrastukset, Urheilu ja ulkoilu
https://www.melonta.fi

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja