Kaupan logo, iso

Edullista varastotilaa! Pienvarastot Tampereen Nekalasta.

Varastoi.se tarjoaa erikokoisia pienvarastoja mitä moninaisimpiin tarpeisiin. Tilamme sijaitsevat Nekalassa, aivan Tampereen keskustan tuntumassa. Varastokoppeja löytyy sekä alakerrasta (lattiataso) että yläkerrasta (raput), sekä uudessa osoitteessa Kuoppamäentie 10 (lämmittämätöntä). Tilojen koot vaihtelevat 3-20 m² ja vuokrat 45-360 e / kk. Tarjolla on myös lämmittämätöntä säilytystilaa.
Meillä varastointi on tehty paitsi edulliseksi, myös helpoksi. Vuokralaisilla on pääsy varastotiloihin aamusta iltaan, vuoden jokaisena päivänä. Käytössä ovat mm. lastauslaituri ja nokkakärryt. Pysäköintitilaa on runsaasti. Voit ostaa meiltä vaivattomasti myös lukon varastoosi sekä pahvisia muuttolaatikoita. Toimimme luotettavasti ja huolehdimme tilojen turvallisuudesta. Tavoitat meidät helposti ja joustavasti niin puhelimitse kuin sähköpostitse.Nyt tarjouksessa 4,5 m² ensimmäinen kuukausi -50%!

KAUPPA
Varastoi

Yhteensä 8 ilmoitusta

Mäntyhaantie 6
33800
Asunnot ja tontit, Autotallit ja varastot
http://www.varastoi.se

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja