Tuulikki
Torin käyttäjä syyskuusta 2019
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (18)
Varsinais-Suomi
Salo, Salo Keskus
15kpl Tove Jansson sarjakuva Muumimuki a
  • 15kpl Tove Jansson sarjakuva Muumimuki a
  • 15kpl Tove Jansson sarjakuva Muumimuki a
  • 15kpl Tove Jansson sarjakuva Muumimuki a
  • 15kpl Tove Jansson sarjakuva Muumimuki a
  • 15kpl Tove Jansson sarjakuva Muumimuki a
185€ 210€

15kpl Tove Jansson sarjakuva Muumimuki a

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 lokakuuta 01:14
Lisätiedot
Pikkumukit japanilaisesta Muumikahvilasta (Moomin Cafe). Aitoja Muumi lisenssituotteita.

Mukien kuvitukset ovat Tove Janssonin sarjakuvia ja tuovat hienosti esille Muumien historiaa. Mielenkiintoinen keräilykohde Muumifaneille ja Toven työstä kiinnostuneille.

Sarjakuvia ainakin seuraavista:

* Muumi ja velvollisuudentunto
* Muumipeikko rakastuu
* Talonrakennus
* Muumitalvi
* Hosulin kosinta
* Muumipeikko ja pyrstötähtiOstohintaan kuulu 15 mukia, kaikki ovat eri kausien mukeja eli kaikissa eri kuvitus. Tässä myynnissä olevat mukit ovat ilmestyneet n. vuosien 2014-2018 varrella. Jokaista mallia on myyty vain parin kuukauden ajan, jonka jälkeen ovat poistuneet kahvilan tarjonnasta.Tilavuus: n. 1,5dl

Korkeus: n. 7,3cm

Suuaukon halkaisija: n. 6,5cm.KUNTOARVIO:

Kokonaiskunto koko setille n. 9.4 / 10:

Kokonaisuutena setti on erinomaisen kuntoinen. Löytyy vain muutamat pääosin hyvin lievät pikkujäljet lasitteen kiillossa kun oikein valon kanssa tarkkaan heijastelee ja tutkiskelee. Valon kanssa parissa mukissa on myös jotain naarmua lasitteessa, mutta siis vain parissa mukissa, eivätkä näy niin hirveän hyvin normikäytössä.

Näkyvimmät jäljet: Parissa mukissa on jokunen pieni väripuutospiste tai pari pientä väripuutosnaarmua taustaväreissä, nuo näkyy viim. kohdekuvassa. Lisäksi yhdessä mukissa on mukin korvan teksti vinossa (kts. 2. kohdekuva: alarivi, toinen muki vasemmalta)
Toimituskulut:
* Postitse 8e (Postin M-kokoinen paketti, vaatii vastaanottajan kännykkänumeron.)

Mukit lähetetään hyvin pehmustettuna pakettina ekstrapahvilla vahvistettuna. Jos ostaja haluaa, voi paketin lähettää lisäksi 'helposti särkyvä' lisällä ostajan kustantamana.

Samalla hinnalla kulkee kaikki minulta ostamasi tuotteet. En peri enempää toimituskuluja, vaikka paketin koko sattuisi kasvamaan isommaksi.

Ilmoittajan toimitustavat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja