KAUPPA
700W Dualmotor sähköpotkulauta Motokettu City
  • 700W Dualmotor sähköpotkulauta Motokettu City
  • 700W Dualmotor sähköpotkulauta Motokettu City
  • 700W Dualmotor sähköpotkulauta Motokettu City
  • 700W Dualmotor sähköpotkulauta Motokettu City
  • 700W Dualmotor sähköpotkulauta Motokettu City
795€ 995€

700W Dualmotor sähköpotkulauta Motokettu City

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 23 joulukuuta 20:52
Kunto: -
Lisätiedot
TAMMIALE! Myös 12kk koroton erämaksu!

Motokettu City sähköpotkulauta on täydellinen kulkupeli kaikenikäisille! Todella tehokas 700 W sähkömoottori ja isot 16" renkaat takaavat tasaisen ja turvallisen kyydin monttuja väistelemättä! Sähköpotkulauta on varustettu halutulla Dual Motor -tekniikalla, jolloin napamoottorit sijaitsevat sekä etu- että takapyörässä. Sähköpotkulauta sopii pidemmällekin kuskille muotoilunsa ansiosta; tanko on säädettävissä korkeammalle ja seisomalauta on mitoiltaan leveämpi ja pidempi kuin pienempipyöräisissä laudoissa. Sähköpotkulauta on myös näppärä ottaa reissuun mukaan taittuvan runkonsa ansiosta. Tässä tuotteessa yhdistyvät sähköpyörän ja sähköpotkulaudan parhaat puolet!

Motokettu City Pro sähköpotkulauta on täydellinen kulkupeli kaikenikäisille! Sähköpotkulaudasta löytyy tehokas 700W moottori sekä 48V/12,5 Ah Lithiumakku. Sähköpotkulauta on varustettu halutulla Dual Motor -tekniikalla, jolloin napamoottorit sijaitsevat sekä etu- että takapyörässä (huom. tuotekuvissa ei Dual Motor) ja akkua on mahdollista säästellä niin sanotulla Eco-tilalla eli käyttämällä vain toista moottoria esmierkiksi tasaisella tiellä ajettaessa. Isot 16" renkaat takaavat tasaisen ja turvallisen kyydin monttuja väistelemättä! Sähköpotkulauta sopii pidemmällekin kuskille muotoilunsa ansiosta; tanko on säädettävissä korkeammalle ja seisomalauta on mitoiltaan leveämpi ja pidempi kuin pienempipyöräisissä laudoissa. Sähköpotkulauta on myös näppärä ottaa reissuun mukaan taittuvan runkonsa ansiosta.

Isot renkaat sopivat loistavasti nimenomaan matkantekoon; ne vaativat vähemmän energiaa liikkeen luomiseen eli tämän ansiosta akku joutuu vähemmälle rasitukselle. Isorenkainen sähköpotkulauta takaa myös vakaamman ajon epätasaisemmallakin tiellä tuoden varmuutta ajamiseen. Molemmissa renkaissa on tehokkaat ja turvalliset levyjarrut.

Uudessa Pro-mallissa on nyt tehokas 12,5 Ah akku, joka takaa noin 50 kilometrin kantaman!

Tekniset tiedot:

Sähkömoottori 700 W
Dual Motor -tekniikka
Akku 48V/12,5 Ah lithium
Maksiminopeus 25 km/h
3 vaihdetta
Ajomatka 45-50 km
Latausaika 4-6 h
Kokoontaitettava
Ohjaustangon korkeus säädettävissä
Isot 16" renkaat alumiinivanteilla
Levyjarrut edessä ja takana
Digitaalinen mittaristo
Vakionopeudensäädin
Ajovalo
Äänimerkinantolaite
Kantavuus 150 kg
Oma paino 33,5 kg
Värit oranssi ja valkoinen
Mitat 101 x 53 x 109 cm
Pakkauksen koko 94 x 23 x 39 cm
Takuu 1 vuosi

Osta sähköpotkulauta luotettavasti maahantuojalta - huolto- ja varaosapalvelu taattu!

potkulauta
sähköpyörä
sähkömopo