KAUPPA
Turun Hylly- Ja Trukkitalo Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (59)

Tuijussuontie 6
21280 Raisio
Liiketoiminta ja työpaikat, Liikkeille ja yrityksille
http://www.thtt.fi

Arkistokaappi, rulokaappi,
  • Arkistokaappi, rulokaappi,
  • Arkistokaappi, rulokaappi,

Arkistokaappi, rulokaappi,

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 toukokuuta 11:17
Kunto: -
Lisätiedot
ämäkät arkistokaapit

Handy metallikaapin syvyys on 435 mm. Rulokaapit on kokonaisuudessaan valmistettu 0,7 mm:n kylmävalssatusta teräslevystä. Hyllyt ovat kotelorakenteiset ja niiden jako on säädettävissä. Vahvojen säilytyskaappien ovet on vahvistettu kotelorakenteella.arkistokaappien osat on liitetty toisiinsa pistehitsauksella, mikä takaa vahvan rakenteen ja pitkän käyttöiän. Hyllyn kantavuus on 60 kg.

Kestävät ja käytännölliset arkistokaapit

Valmiiksi koottu metallinen arkistokaappi on hyvä ja kestävä valinta raskaiden mappien säilytykseen. Korkean arkistokaappi on saatavana neljänä eri levyisenä, matalaa on kahta eri leveyttä. Rulokaapin syvyys (435 mm) on optimoitu mappien säilytykseen ja on siten erinomainen kansiokaappi. Kaapin hyllyjen kantavuus kestää hyvin vaikka tulostuspaperin säilytyksen. Kaapit ovet saa lukittua ja ovet on helppo puhdistaa. Konttorikaapin ulkonäkö on yksinkertaisen pelkistetty ja kestää katseita vuodesta toiseen.

Handy-toimistokaappi ovat edullinen ja siisti vaihtoehto

Handy-kalusteet sopivat kaikenlaiseen säilytykseen. Kalusteiden runko, ovet ja hyllyt on valmistettu polttomaalatusta teräksestä ja ne kestävät käytettäviä kemikaaleja sekä raskaita kuormia. Polttomaalauksen väri on vakiona RAL 7035. Ovissa on Eurolocks -avainlukko.

1990 mm korkeat kaapit

Kaapin leveys: 1000 mm
Kaapin syvyys: 435 mm (arkistokaappi tai työkalukaappi)
Lukko + 2 avainta; kaksipisteinen lukitus
4 hyllyä, hyllytason kantavuus 60 kg