BRADENTON käsinpunottu polyrottinkinen istuinryhm
  • BRADENTON käsinpunottu polyrottinkinen istuinryhm
  • Kartta
1 080 €

BRADENTON käsinpunottu polyrottinkinen istuinryhm

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 19 toukokuuta 04:36
Lisätiedot
Tarjolla erittäin näyttävä ja korkealuokkainen istuinryhmä suoraan maahantuojalta.

Kalusteiden alumiinirungot ovat 1-osaisia. Kalusteiden runko on tehty hitsaamalla ja viimeistelty pulverimaalauksella. Jokainen kaluste on käsinpunottu laadukkaista polyrottinkikuiduista, jotka on suunniteltu kestämään kovia sääolosuhteita.

Kalusteiden tyynyt/pehmusteet ovat korkealuokkaista Sunbrella-kangasta. Sunbrella on maailman johtava ulkokankaiden tuotemerkki. Materiaalit ovat likaa sekä kosteutta hylkiviä ja kankaissa on uv-suoja, jonka ansiosta niiden valonkesto on huippuluokkaa. Teknisistä ominaisuuksista johtuen myöskään homeet ja itiöt eivät elä kankaiden pinnassa. Päälliset ovat irroitettavia ja konepestäviä.

Istuinryhmä sisältää 1 kpl 2-istuttava sohva, 2 lepotuoli ja sohvapöytä lasilla SEKÄ laadukkaat Sunbrella-kangas pehmusteet/tyynyt.

Mitat:
2-istuttava sohva: L145cm X S78cm X K83cm
Lepotuoli: L85cm X S78cm X K83cm
Sohvapöytä: L110cm X S60cm X K44cm

Runko Materiaali: Pulverimaalattu alumiini 1,2 mm paksuudeltaan.

Polyrottinkikuitu: puolipyöreä, 6mm leveä, 1,6 mm paksuus


Tyyny: Sunbrella kangas,Polyesteriä, 250gr / m2; Vaahto: tiheys 20. Palosuojattu

Lasi: 5 mm karkaistua lasia.

Kesäkalusteet, sohva, pöytä, tuoli, puutarha, mökki, terassi, palju, piha, grilli, Alastaro, Askainen, Aura, Kaarina, Kemöinsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa, Yläne,Ypäjä,Forssa, Jokioinen