Myyntihenkilö
Torin käyttäjä elokuusta 2018
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (7)
Varsinais-Suomi
Uusikaupunki, Uusikaupunki Keskus
Barbour Border + vuori + huppu, koko 50
  • Barbour Border + vuori + huppu, koko 50
  • Barbour Border + vuori + huppu, koko 50
  • Barbour Border + vuori + huppu, koko 50
  • Barbour Border + vuori + huppu, koko 50
  • Barbour Border + vuori + huppu, koko 50
150 €

Barbour Border + vuori + huppu, koko 50

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 21 kesäkuuta 21:02
Lisätiedot
Takit ja päällysvaatteet, koko: 50, miesten

"Barbour -takin ostaja saa paitsi sateenpitävän takin, myös palan kansainvälistä elämäntapaa. Takin päälleen pantuaan tuntee heti kuuluvansa niiden maailmaan, joilla on makua, rahaa ja menestystä." Näin lennokkain sanankääntein kuvaa Bernhard Roetzel tätä perinteistä brittiläistä klassikkotakkia kirjassaan Täydellinen herrasmies. Totta on, että Barbouria näkee kuninkaallisten ja muiden julkkisten yllä sangen usein.

Mikä Barbourista sitten tekee niin halutun? Nyt olisi loistava tilaisuus ottaa asiasta selvää, kun kaupan on hyväkuntoinen Barbour Border.

Border on Barbourin vahakankainen klassikkotakki. Siinä on suurikoiset sisä- ja ulkotaskut. Sisätaskut on vuorattu kumimaisella materiaalilla ja ne ovat irroitettavat, eli jos niissä on kuljettanut jotain sottaavaa, voi ne irrottaa ja puhdistaa. Ulkotaskujen yläpuolella on lämpimäksi vuoratut lepotaskut käsille.

Barbourin vahakangastakeissa ei ole lämpövuorta eikä huppua, mutta ne voi ostaa erikseen. Tähän kaupan olevaan takkiin on molemmat hankittu ja ne seuraavat takin mukana ostajallekin. Näin takki on vielä tavallistakin monikäyttöisempi.

Eikä tässä vielä kaikki! Borderin, vuorin ja hupun mukana tulee vielä Barbourin villainen kaulahuivi samalla Ancient Tartan -ruutukuviolla mitä takin ja hupun vuorissakin on.

Ikävä kyllä, takin toisen ulkotaskun läpän kulma on hieman revennyt, mutta onneksi se on helposti korjattavissa liimalla. Takki voisi hyötyä myös uudesta vahakerroksesta ja mukaan tuleekin myös purkillinen Barbourin omaa vahaa.

Borderin koko on brittien C40, joka vastaa meidän kokoa 50. Takin malli on tilava ja se mahtuu hyvin M- ja L-kokoa käyttäville henkilöille. Kainalo-kainalo -mitta on 62 cm, selän pituus on 91 cm ja hihan pituus olkasaumasta hihansuuhun on 59 cm. Viimeisessä kuvassa Border on 182 cm/84 kg -kokoisen henkilön yllä.

Takkia voi tulla sovittamaan ja kaupat tekemään Uuteenkaupunkiin, mutta kyllä sen postituskin onnistuu. Lähetyskulut ostajalle. Lisäkuvia saa pyytämällä.

Ilmoittajan toimitustavat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja