Piret Tiitso
Torin käyttäjä maaliskuusta 2016
Varsinais-Suomi
Turku, Turku Keskus | Kartta
DesignAFriend nuket ja nukenvaatteet
  • DesignAFriend nuket ja nukenvaatteet
  • DesignAFriend nuket ja nukenvaatteet
  • DesignAFriend nuket ja nukenvaatteet
  • Kartta

DesignAFriend nuket ja nukenvaatteet

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 12 helmikuuta 14:27
Lisätiedot
Jäivät käyttämättä!

Nouto Turun keskusta.

Nopeat kaupat!

MMM.

Ihana DesignaFriendsin Aimee-nukke. Nukella on pehmeät, pitkät hiukset, joihin on ihana tehdä kampauksia ja harjata. Sillä on päällään myös hienot vaatteet: keinoturkiksinen liivi, puuvillahame ja polvenkorkuiset mokkanahkasaappaat. Jokaisen DesignAFriend-nuken mukana tulee myös rannekoru, jota lapsi voi itse käyttää. Nukke toimitetaan silkkipaperiin käärittynä pakattuna kauniiseen lahjapakkaukseen. Hinta 35e.

Ihana DesignAFriendin Jessica-nukke. Jessicalla on pehmeät, pitkät hiukset, joita on ihana harjata ja joihin voi tehdä upeita kampauksia. Nukella on yllään tyylikkäät vaatteet: keinoturkiksinen liivi, jossa on leopardikuvio; t-paita; legginsit ja nilkkurit. Jokaisen DesignAFriend-nuken mukana tulee myös rannekoru, jota lapsi voi itse käyttää. Nukke toimitetaan silkkipaperiin käärittynä pakattuna kauniiseen lahjapakkaukseen. Hinta 35e.

Korkeus 46cm.

Ikäsuositus: 3 vuotta +

DesignaFriendsin hieno nukevaatepakkaus. Pakkaukseen sisältyy keinoturkiksesta valmisettu, hihallinen liivi, jossa on vyötärönauha; mustat legginsit ja vaaleanpunaiset nilkkurit. Jokaisen pakkauksen mukana tulee rannekoru ja rannekoruun kiinnitettävä koriste. Hinta 20e.

DesignaFriendsin hieno nukevaatepakkaus. Pakkaukseen sisältyy valkoinen mekko, laukku ja sandaalit. Jokaisen pakkauksen mukana tulee rannekoru ja rannekoruun kiinnitettävä koriste. Hinta 20e