Terttu
Torin käyttäjä marraskuusta 2017
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (48)
Varsinais-Suomi
Salo, Salo Keskus
EKA 45 kääntöveitsi Ruotsi käyttämätön 80 luku
  • EKA 45 kääntöveitsi Ruotsi käyttämätön 80 luku
  • EKA 45 kääntöveitsi Ruotsi käyttämätön 80 luku
  • EKA 45 kääntöveitsi Ruotsi käyttämätön 80 luku
69€ 89€

EKA 45 kääntöveitsi Ruotsi käyttämätön 80 luku

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 4 joulukuuta 22:56
Lisätiedot
Ruotsalaisittain legendaarinen Eskilstuna knivfabriks ab Sweden veitsien valmistusta vuodelta 1882 ja tämä malli 80 lukua. EKA 45 kääntöveitsi aivan täysin käyttämätön, kertaakaan vetelemätön paketissaan ja teroituskivellä. Hiiliterästä teroitettavissa ja puusomistekahvalla suurta keräilyharvinaisuutta tai sitten pahuksen hyvää veistelykalustoa, kunkin omaan tarpeeseen. Pituus avattuna 18,3 cm.
Mummon tarvikkeet, valitettavasti ei tarvitse enää. Nouto tai tuonti Salo-Turku välillä, myöskin postitus.

EKA on Pohjois-Euroopan viimeinen taittoveitsen valmistaja. Aloittivat veitsien valmistuksen 1882 Eskilstunan kaupungissa, jolla on muinainen perinne työskennellä raudan ja teräksen kanssa, joka juontaa viikinkien ajoille ja ensimmäinen vettä käyttävä taonta oli jo 1485. Perustaja Hadar Hallström perusti Hadar Hallströms Knife Factory 1882. Vuonna 1917 antoi John Elmquist yhtiölle nykyisen nimen EKA-knives. Aika 1900-1930 oli erittäin vaikeaa veitsenvalmistajille Skandinaviassa ja 40 taskuveitsen valmistajasta vain EKA selvisi. Myynti laski jälleen 1940 luvulla, kun pullonkorkit otettiin käyttöön Skandinaviassa. Torbjörn Evrell otti yrityksen haltuunsa 1946 ja lopetti monien vanhentuneiden taskuveitsemallien tuotannon ja esitteli uusia malleja, 2004 Thomas Ekberg keksi EKA Swingblade metsästysveitsen, jolla on ainutlaatuinen pyörimistoiminto. EKA valmistaa useita taskuveitsiä viikinkien inspiroimilla riimulla ja lohikäärmekuvioilla ja Ruotsin kuninkaallinen toimittaja. Ruostumaton teräs, josta veitset valmistetaan, on peräisin ruotsalaiselta Sandvik Steeliltä.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja