jukka
Torin käyttäjä syyskuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (7)
Varsinais-Suomi
Kaarina, Kaarina Keskus | Kartta
Fiat 126 R1 yamaha tekniikalla.projekti
  • Fiat 126 R1 yamaha tekniikalla.projekti
  • Fiat 126 R1 yamaha tekniikalla.projekti
  • Kartta
1 500€ 1 850€

Fiat 126 R1 yamaha tekniikalla.projekti

Vuosimalli: - Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: - Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Manuaali Ilmoitus jätetty: 25 joulukuuta 14:28
Polttoaine: Bensiini Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: - Katso tämän auton historiatiedot Autoleima.fi
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on .
Kuvan 126 fiiu projekti. Koppaan asennettu yamaha R1 moottoripyörän tekniikka.. projektia varten ostettu R1yamaha kokonainen kilpapyörä joka purettu. Eli sähköt ja kaikki tarvittava löytyy. Tehoputki ja power commander ,sähköt,mittaristo ,rattaat,ketjut. Yms..
Kone on paikallaan mutta paljon askartelua jäljellä..sähköt ,vetari ketjuvetoboksin teko yms.. eli suunnittelua tekemistä vielä on et pääsee leikkimään. Netistä löytää videoita ja tietoa vastaavista projekteista kun laittaa hakusanaksi fiat 126 R1.
Kilpiin tälläistä ei saa vaan ja ainoastaan leikkikaluksi.
Kokeilumielessä myyntiin. Ei ole ns pakkomyynnissä ja hinta tiukka kun menisi jo nyt persnetolla. Vaihdossa saa tyrkyttää jotain klasikkoautoa tai käyttistä .diisselit etusijalla. Vene vois myös kiinostaa. Ei isoja projekteja. Parempia kuvia tulee lähipäivinä kun käyn tallilla.