Mondeo
Torin käyttäjä lokakuusta 2017
Varsinais-Suomi
Salo, Salo Keskus | Kartta
Ford Mondeo 1.6 Farmari -99
  • Ford Mondeo 1.6 Farmari -99
  • Ford Mondeo 1.6 Farmari -99
  • Ford Mondeo 1.6 Farmari -99
  • Ford Mondeo 1.6 Farmari -99
  • Kartta
490€ 690€

Ford Mondeo 1.6 Farmari -99

Vuosimalli: 1999 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: 330 000 km Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Manuaali Ilmoitus jätetty: 17 lokakuuta 14:32
Polttoaine: Bensiini Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: -
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on .
Koriltaan ja tekniikaltaan kunnossa.Vetokoukku.
- Runsas vuosi sitten haettu vikalappu katsastuksesta ja jätetty silloin korjaamatta ja pois käytöstä.
- Silloin ainoat viat tai huomautukset olivat koiranluut ja yksi alatukivarren hela, osat 36e, ja oik. puolen iskarit, purkaamosta 30e kpl eli yht 60e! Tämä vikalappukin löytyy vielä.
- Tuulilasissa halkeama alareunassa, ei huomautusta. Korista ei huomautusta. Varsin vähäruosteinen auto. Tekniikka toimii.
Vetokoukku, 1 renkaat.

Hinta on joko suoraan tuo hinta -kohdassa kerrottu, TAI sitten eniten tarjoavalle, jos tulee järkeviä tarjouksia. Ei siis kannata turhaan hokea "mikäviimeinhintamikäviimeinenhinta" -vonkunaa, vaan tee oma tarjous jos tiedät arvon paremmin.

-- Tähän mennessä tätä kautta tullut korkein tarjous 210e, muuta kautta (eli tuttu trokari)jo ennen ilmoituksen laittoa enemmän. --

--- 280e korkein tarjous 22.10.

----300e tarjottu nyt.

----310€ korkein tarjous 17.11.

Myydään myös osina, itse irrottaen. Vähint. 80e yht kaupat kerrallaan. Ensimmäinen osaosto kuitenkin vähint. 250e, ( esim kone ilman apulaitteita + vaihteisto) ennenkuin lähdetään purkamamista aloittamaankaan.