350 €/vko

Hobby 650 kmfe

Vuosimalli: 2011 Ilmoitus jätetty: 1 helmikuuta 07:23
Korimalli: - Alusta: -
Mittarilukema: - Ilmoitustyyppi: Vuokrataan
Vaihteisto: Ajoneuvovero: -
Käyttövoima: - Polttoainekulut: -
Vuodepaikkoja: 7
Toimituskulut: -
Lisätiedot
Vuokrataan erittäin siistissä kunnossa oleva Hobbyn 650 kmfe asuntovaunu vm. 2011 Alden nestekiertolämmityksellä ja lattialämmityksellä. Vuodepaikkoja jopa 7 henkilölle. Vaunu on myös juuri kosteusmitattu eli täysin kuiva. Edessä parisänky ja takana kolmikerrossänky. Lisäksi vuoteet saa vielä kahdelle lisää.

Huom! Yhteydenotot tekstiviestitse tai puhelimitse. Sähköpostit tätä kautta ei tule aina perille tätä kautta

Varusteisiin kuuluu mm. Iso jääkaappi + pakastin, kaasuliesi, televisio, Thulen pyöräteline, wc, suihku. Ison täysimittaisen etuteltan saa mukaan 70e lisähinnasta. Tämä tuo n. 20m2 lisätilaa käyttöön.

Vaunun viikkovuokra on 350e sesongin ulkopuolella ja 550e sesonkina (heinäkuu varattu). Lyhyemmät vuokra-ajat sopimuksen mukaan. Hinta sisältää kaasun sekä kemssa-aineet. Lisähinnasta liinavaatteet, peitot ja tyynyt 2 lapselle ja 2 aikuiselle yht.30e.

Vaunu vuokrataan aina puhdistettuna ja siistinä ja vuokraaja myös palauttaa siivottuna sekä wc tyhjennettynä. Siivoamattomasta vaunusta peritään 150e siivousmaksu.

Vakuusmaksu on 200e, joka palautetaan vuokrauksen jälkeen mikäli vaunu on palautettu ehjänä ja siivottuna. Koko vuokra maksetaan viimeistään hakupäivänä.

Vaunu vuokrataan lähtökohtaisesti vain "siistiin" käyttöön eli ei festareille, ryhmä rämälle jne. Kerrothan siis tarkemmin millaiseen porukkaan vaunu olisi tulossa. Mahdollista vuokrata myös esimerkiksi remontin ajaksi asuinkäyttöön.

Vaunussa on kaskovakuutus. Kokonaismassa 1900kg. Kokonaispituus 8.3m.
Tekniset tiedot
Käyttöönotto: - Korimalli: -
Katsastettu: - Väri: -
Vetotapa: - Ovien lkm: -
Moottoritilavuus: - Henkilömäärä: -
Teho: - Pituus: -
Vääntö: - Huippunopeus: -
Korkeus: - Kiihtyvyys (0-100): -
Leveys: - Vetomassa jarruin: -
Omamassa: - Kokonaismassa: -