NKN
Torin käyttäjä maaliskuusta 2017
Varsinais-Suomi
Turku, Turku Keskus

Iso huoneisto Turun keskustasta 90-130 neliötä

Ilmoitustyyppi: Ostetaan Ilmoitus jätetty: 31 lokakuuta 10:44
Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: -
Maakunta: Varsinais-Suomi Alue: Turku Keskus
Kunta: Turku Osoite: -
Haluamme ostaa suuren huoneiston Turun keskustasta/keskustan laitamilta.

Etsimme kotia, keskustan helmeä.

Hintaa saa olla ihan taloyhtiön/asunnon kunnon ja tason mukaisesti, eli mitään tarkkaa rajausta emme aseta, ihanteellinen koti pyörinee hinnassa kuitenkin alle 400 000 euron. Tunnemme markkinat erittäin hyvin ammatin puolesta joten älä tarjoa ylihintaista kohdetta.

Etsimme avarapohjaista vähintään 90-neliöistä asuntoa (90-130 olisi ihanne), jossa on mahdollista järjestää yhdelle autolle paikka jollakin konstilla.

Vaatimuksena olisi taloyhtiön hyvä kunto (putki-, julkkari -ym rempat hoidettu ajallaan, ei paalutustarvetta tai paalutus uusittu jo, talous kunnossa ja tontti oma), kaukolämpö sekä siisti (mieluiten jopa hieno!) huoneisto. Pesutornin on mahduttava asuntoon ja makuuhuoneita tarvitsemme vähintään kaksi. Jos on enemmän, sekään ei haittaa.

Puutalo-osakkeista huolimme vain todellisen helmen, jonka peruskorjaukset tehty ammattimaisesti. Tällöin toki sähkölämmitys ei ole este.

Jos olet suunnittelemassa persoonallisen tai vaaleasävyisen kotisi myyntiä, laita minulle tarkemmat speksit sähköpostilla, saat nopeat kaupat kun sopiva osuu kohdalle! Rahoitus on jo valmiina.

Ethän tarjoa etuovessa jo olevia huoneistoja, ne on syynätty läpi moneen kertaan.

En myöskään tarvitse välittäjän ostotarjous- palvelua, joten ethän markkinoi sellaista minulle.