Sari
Torin käyttäjä tammikuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (182)
Varsinais-Suomi
Kaarina, Littoinen
Jack Higgins: kaksintaistelu & koston kierre
  • Jack Higgins: kaksintaistelu & koston kierre
  • Jack Higgins: kaksintaistelu & koston kierre
  • Jack Higgins: kaksintaistelu & koston kierre
5 €

Jack Higgins: kaksintaistelu & koston kierre

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 syyskuuta 07:48
Lisätiedot
Myydään hyväkuntoinen pokkari, jossa kaksi kirjaa yhdessä. Kaksintaistelu; Paul Rashid - vanhan aatelissuvun edustaja, yksi englannin rikkaimpia miehiä ja puoliksi arabi - janoaa kostoa. Hänen äitinsä on murhattu rashibeduiinien omistaman öljykentän vuoksi. Paulin tappolistalle joutuvat kaikki juonittelevat osapuolet, Yhdysvaltain presidentti ensimmäisenä. Kenraali Ferguson kutsuu apuun vanhan ystävänsä Sean Dillonin sekä Blake Johnsonin, Valkoisen talon taiturimaisen "kellarimiehen". Ehtiikö kolmikko ajoissa?
Koston kierre; Lady Kate Rashid on kaunis, upporikas ja kuolettavan vaarallinen. Rahoittamiensa arabijärjestöjen kautta lady Kate ulottaa valtansa laajalle ja raivaa tiensä salaisiin kabinetteihin. Hänen oikea kätensä, amerikkalainen Rupert Dauncey, on palkittu sotilas ja tappokone. Yhdessä he ovat hengenvaarallinen pari, mutta keneen heidän kostonsa osuu ensimmäisenä? Kun se paljastuu, Sean Dillonilla ei ole hetkeäkään hukattavana. Kirjassa on 494 sivua. Nouto tai ostajalle toimituskulut.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja