Arto
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (26)
Varsinais-Suomi
Turku
Kylpyhuonelämmitin Redwood ETG700
  • Kylpyhuonelämmitin Redwood ETG700
  • Kylpyhuonelämmitin Redwood ETG700
99 €

Kylpyhuonelämmitin Redwood ETG700

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 22 toukokuuta 01:59
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna. Lue lisää »
Lähetä
Tori-paketti
Lisätiedot
Uusi!

Teho 700W, IP24, lasielementin väri valkoinen.

Redwood EGT700 monitoimilaite, joka yhdistää kylpyhuonelämmittimen ja perinteisen pyyhekuivaimen. Virtauslämmittimen metallisessa kotelossa oleva vastus lämmittää alhaalta tulevan ilman ja päästää sen ulos yläkautta; lasielementin taakse kiinnitetty vastus puolestaan lämmittää lasin, joka säteilee lämpöä ympärilleen; lisäksi pyyhetankoihin sisäänrakennettu vastus lämmittää tangot kuivausta varten.

Laitetta voidaan käyttää lämmittimenä, jolloin lasielementin ja virtauslämmittimen vastukset lämpenevät ja käytettävissä on viisi eri tehoaluetta. Tai sitä voidaan käyttää vain kuivaukseen, jolloin vain tangot kuumenevat. Maksimaalisen teho saavutetaan, kun molempia toimintoja käytetään yhtä aikaa.

Valkoinen lasielementti on 5 mm karkaistua lasia ja kokonaisteho 700 W. Laitteessa on kolme pyyhetankoa ja 1,5 metrin liitosjohto. Mitat: leveys 500 mm, korkeus 700 mm ja syvyys 140 mm.