Nelosnappi Oy Yritys
Torin käyttäjä toukokuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (62)
Varsinais-Suomi
Salo, Muurla | Kartta
Lasten akkuauto Ford Ranger
  • Lasten akkuauto Ford Ranger
  • Lasten akkuauto Ford Ranger
  • Lasten akkuauto Ford Ranger
  • Kartta
420 €

Lasten akkuauto Ford Ranger

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 10 joulukuuta 18:56
Lisenssillä valmistettu eli virallisin Ford-merkein varustettu sähköauto lapsille. Autossa on monenlaista mukavaa varustetta, sen ovet aukeavat, tavaratilan perälauta avautuu myös, ja jopa konepeiton alla on tavaroille kivaa kuljetustilaa.

Sähkötoimisia varusteita ovat monet valot edessä, takana ja kaaressa, USB- ja muistikortinlukija musiikille, liityntä ulkoiselle musiikkilähteelle ja FM-radio

Autoa voi ajaa kyydissä istuva tai kauko-ohjaimella auton ulkopuolelta. Auto lähtee liikkeelle pehmeästi, ja jos kauko-ohjain on käytössä, siitä on valittavissa kolme eri ajonopeutta.

Istuin on muotoiltu näyttämään kaksipaikkaiselta, mutta auto on tarkoitettu vain yhdelle, sillä "turvavöitä" on kuitenkin vain yksi. Auto on kyllä leveä, joten ehkä kaksi pienempää lasta sopii istumaan vierekkäin. Maksimi kantavuus on 35 kg, ja autossa on edessä ja takana jousitus pehmentämässä ajoa.

Mitat: Pituus 134 cm, leveys 82 cm peilien kohdalta, korkeus 77 cm. Omapaino on noin 26 kg

Vuoden takuu (ei koske akkua, joka on kuluva osa)

Paketissa on osin itse koottavan auton lisäksi kauko-ohjain, akun latauslaite ja ohjeet

Auton voi halutessaan myös noutaa varastoltamme Salosta. Ota yhteyttä ja sovi noudosta tai toimituksesta (Postin Ovelle -pakettina)