teemu viljanen
Torin käyttäjä helmikuusta 2017
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (3)
Varsinais-Suomi
Turku, Martti-Korppolaismäki | Kartta
Logitech K830 näppäimistö ohjauslevyllä
  • Logitech K830 näppäimistö ohjauslevyllä
  • Kartta
70€ 85€

Logitech K830 näppäimistö ohjauslevyllä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 22 lokakuuta 22:15
Oheislaite: Näppäimistöt
Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 on taustavalaistu ja kosketusalustalla varustettu langaton näppäimistö. Se tekee älytelevisioiden ja tietokoneiden hallittavuudesta kertaheitolla sekä nautittavaa, helppoa että yksinkertaisen tyylikästä. Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 osaa automaattisesti himmentää tai kirkastaa taustavalaistustaan käyttöympäristön valaistuksesta riippuen. Näin näppäimistön käyttö sujuu vaivatta myös pimennetyssä katselutilassa. Taustavalaistus myös syttyy ja sammuu käytön mukaan virtaa säästääkseen. Virransäästössä auttaa myös erillinen virtakytkin.
Erillisiä paristoja ei tarvita, sillä näppäimistö on ladattavissa micro-USB-liitännän kautta. Täydellä latauksella virtaa riittää käytön määrästä riippuen noin kymmenen päivän tarpeisiin. Etäisyyskään ei tule ongelmaksi, sillä Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 toimii jopa 10 metrin päästä Unifying-vastaanottimen ansiosta. Käyttöönotto on helppoa, sillä erillistä ohjelmistoa ei tarvitse asentaa. Vastaanottimen liittämisen myötä näppäimistö on käyttövalmis.
Näppäimistön kanssa ei tarvita erillistä hiirtä, sillä sen kosketusalustalla hoituvat kaikki hiiriohjausta vaativat toiminnot. Tarkasti reagoiva kosketusalusta tukee myös Windows 7- ja Windows 8 -käyttöjärjestelmien eleohjausta, joka tekee kosketusalustan käytöstä entistä vaivattomampaa. Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 on suunniteltu toimimaan Windows- ja Mac-tietokoneiden kanssa. Se kuitenkin toimii myös suoraan useiden älytelevisioiden kanssa.
Ominaisuudet:
Yhteispohjoismainen näppäinasettelu - näppäimistöstä löytyy å,ö,ä-kirjaimet sekä iso Enter-näppäin. Tuotekuva on viitteellinen.
Kirkkaasti taustavalaistut näppäimet
Langaton näppäimistö ja hiiri yhdessä paketissa
Jopa 10 metrin langaton toimintasäde
Ladattavissa micro-USB-liitännän kautta
Olohuoneeseen sopiva ratkaisu
Mediapikanäppäimet
Mukautettava ohjelmisto

näppäimistö, usb ja latausjohto

posti lisätään jos täytyy lähettää