Maatila, Pöytyä
  • Maatila, Pöytyä
  • Maatila, Pöytyä
  • Maatila, Pöytyä
  • Maatila, Pöytyä
  • Maatila, Pöytyä
  • Maatila, Pöytyä
204 000 €

Maatila, Pöytyä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 27 heinäkuuta 09:15
Lisätiedot
Kohde: Maatila
Sijainti: Taipaleenkuja 128 Haveri, Pöytyä
Asuinpinta-ala: 118 m²
Rakennusvuosi: 1971
Huoneet: 3 huonetta + keittiö + wc + kylpyhuone + sauna
Muut tilat: Navetta 8,3*54 m, rv. 53-54; Autotalli-puuvaja 8*20 m, rv. 61; Kanala-kellari 8,8*3,8 m, rv. 54-55; Ulkosauna 4*3,6 m, rv. 57.
Maa-alue: 9,68 ha: pelto n. 6,24 ha, metsä n. 3,05 ha ja tontti n. 5049 m2
Hintapyyntö: 204 000,00

Unelmoitko omasta kodista, jota ympäröivät pellot ja metsät? Pöytyän Haverilla on hyvä mahdollisuus toteuttaa unelmasi. Tähän 9,68 hehtaarin kokonaisuuteen kuuluu talouskeskuksen lisäksi 3 hehtaarin metsä ja reilun 6 hehtaarin pelto. Itse talouskeskus koostuu 118 m² omakotitalosta, navetasta, autotalli- ja puuvajarakennuksesta, kanala- ja kellarirakennuksesta sekä vanhasta saunarakennuksesta.

Vuonna 1971 rakennettu asuintalo käsittää 3 huonetta, keittiön, WC:n, kylpyhuoneen ja saunan. Pihatieltä ylös taloon kavutessa vastaan tulee pieni katettu terassi, josta kulku jatkuu talon ainoaan sisäänkäyntiin. Sisälle astuessa päästään pieneen tuulikaappiin, jonka jälkeen avautuvat eteisaula- ja käytävä. Heti sisäänkäyntiä vastapäätä on pieni varasto ja oikealta puolelta kuljetaan keittiön läpi olohuoneeseen ja sieltä taas makuuhuoneeseen. Eteisessä vasemmalla puolella sijaitsevat toinen makuuhuoneista, WC, vaatehuone, pannuhuone ja pesutilat.

Kodin sydämestä, keittiöstä, löytyy paljon tilaa sekä pinta-alan että säilytystilan näkökulmasta. Keittiökaappien ja pienen jääkaapin lisäksi siellä on nimittäin iso ruokakomero, pienemmät komerokaapit ja kylmäkaappi. Tupamaiseen keittiöön mahtuu hyvin esimerkiksi iso ruokapöytä, jos toinenkin. Remonttitaitoinen pystyy luomaan tilasta varmasti unelmiensa keittiökokonaisuuden.

Keittiön viereisessä olohuoneessa ja makuuhuoneessa seiniä koristaa tapetit. Tilavaan olohuoneeseen sopii hyvin isompikin sohvaryhmä. Pienemmässä makuuhuoneessa on hyvin tilaa parivuoteen lisäksi esimerkiksi yöpöydille. Erillistä säilytysjärjestelmää tilaan ei tarvita, sillä kaksi vaatekaappia on integroitu seinän sisälle. Tuplasti enemmän vastaavanlaisia kaappeja löytyy talon toisesta makuuhuoneesta. Tämä huone sijaitsee toisella puolella taloa ja on hyvin valoisa kahden ikkunaseinän ansiosta.

Talon hygieniatilat koostuvat erillisestä WC:stä, pesuhuoneesta ja saunasta. Pesuhuoneessa on yksi suihku ja avattava ikkuna. Siellä on myös tilaa mm. pyykinpesukoneelle. Saunan voi lämmittää sekä puulla että sähköllä, sillä molemmat vaihtoehdot sieltä löytyvät.

Punaisena lankana tässä kodissa ovat puunväriset ovet, jotka tuovat mukavaa kontrastia huoneiden vaaleisiin seiniin ja kattoihin. Väliovien lisäksi sama teema jatkuu vaate- ja keittiönkaapeissa. Lattioissa on pääasiassa käytetty ruskean sävyjä, jotka sointuvat hyvin kokonaisuuteen.

Pelto on tällä hetkellä vuokrattuna vuoteen 2023.

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä ja sovitaan esittelyaika!

Lisätiedot ja esittely pyynnöt:
Tiliaura LKV | Arto Savikangas p. 050 560 2700 | arto.savikangas@tiliaura.fi