Henna Elonen
Torin käyttäjä maaliskuusta 2017
Varsinais-Suomi
Salo, Tuohittu
-

Mökille järven rannalle.

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 7 huhtikuuta 14:18
Osoite: - Nukkumapaikkoja: -
Pinta-ala: 40 m²
Lisätiedot
Vuokrataan mökki viikoksi,kahdeksi tai vaikka viikonlopuksi kauniin ja puhtaan järven rannalta.Paikka on rauhaisa ja järvi lapsiystävällinen.

Nukkumatilaa n.1-5 henkilölle (1mh+parvella patjoilla nukkumatilaa). Kantovesi. Lämmitetty ulkovessa, jossa on sähköt sekä Separetin polttava wc.
Saunapuut ja soutuveneen,kajakin,grillin(weber master-touch,omat briketit/hiilet mukaan),astioiden käyttö ja wc/talouspaperit yms kuuluu hintaan.

Mökissä on myös mm. Muutama TV, JBL Bluetooth kaiutin, jääkaappi,induktioliedet,mikro-uuniyhdistelmä,astiat/kattilat,kahvinkeitin, leivänpaahdin.Ilmalämpöpumppu viilentää tai lämmittää tarvittaessa.Kohteessa myös takka.Hyvä puusauna.Omat pyyhkeet ja petivaatteet mukaan.

WLAN käytettävissä myös mm. etätyöskentelyn helpottamiseksi.

Viikkovuokraus 700 (touko-syyskuu) ja juhannus (v.2021 juhannus varattu),joulu,uusivuosi ym. muut juhlapyhät 800/viikko.Loka-huhtikuu 500/viikko.Kysy myös talvella,syksyllä ja keväällä viikonloppujen tilannetta.
Ei yhden yön vuokrauksia!

Tuloaika tulopäivänä mökille sovitaan, aikasintaan klo.12. Lähtöpäivänä lähtöaika viimeistään klo.16.

Muurlan keskustaan/kauppaan ~10km ja Salon torille/ kauppoihin ~15km. Teijolle retkeilemään tms. ~30km.

Loppukesällä/syksyllä ihanat marja- ja sienestysmetsät lähellä.Talvella tunnelmallinen paikka.Lemmikeistä sovitaan erikseen.Lisätietoja yksityisesti.

Varaa pian oma tunnelmallinen mökkeilyaikasi!