Nukkamatto Vienna Shag (alennus 70%)
  • Nukkamatto Vienna Shag (alennus 70%)
  • Nukkamatto Vienna Shag (alennus 70%)
  • Nukkamatto Vienna Shag (alennus 70%)
60 €

Nukkamatto Vienna Shag (alennus 70%)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 30 toukokuuta 10:48
Myydä laadukas ja pehmeä Vienna Shag nukkamatto. Laadukkuuden tuntee jo ensiaskeleista matolla. 30mm pitkä tuplanukka tuntuu hyvältä jalkojen alla. Toinen tapa millä nukkamaton laadukkuutta voi testata on ottaa nukasta kiinni ja kokeilla irtoaako nukka miten herkästi. Vienna Shagin nukka kestää napakammankin riuhtaisun. Kannattaa kuitenkin muistaa, että matot ovat sisustamista varten eikä repimistä. Tämä oli vain esimerkkinä maton laadusta.

Ruskeat nukkamatot ovat perinteisiä sisustuselementtejä. Ruskea on helppo väri sisustamisessa. Se istuu hyvin yhteen useimpien muiden sisustuksen sävyjen kanssa. Ruskea väri rauhoittaa ja nukkamatto tuo lämpöä ja pehmeyttä sisustukseen. Sen vuoksi ruskea väri on nukkamatoissa suosittu väri. Vienna Shagissa on lisäksi periaatteessa kaksi eri värisävyä. Silittäessä nukkaa alaspäin esille tulee tummempi ja matempi nukka, kun taas nukkaa silittäessä pystyy, esille nousee kirkkaammat ja vaaleammat nukat. Tuplanukkansa ansiosta Vienna Shag näyttää joka päivä hieman erilaiselta.

Vienna Shag myydään porrasmyyntinä.Normaali hinta Vienna Shaggylle on koossa 140x200cm 199€ ja 160x235cm 239€. Vielä viimeiset Shaggyt 70% alennushintaan. Älä siis jää odottamaan vaan poimi tämä suklainen ihanuus itsellesi.