heidiheikonen
Torin käyttäjä maaliskuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (5)
Varsinais-Suomi
Paimio, Paimio Keskus | Kartta
Petsafe treat & train palkitsemislaite
  • Petsafe treat & train palkitsemislaite
  • Kartta
140€ 150€

Petsafe treat & train palkitsemislaite

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 25 joulukuuta 14:33
myydään avaamaton, käyttämätön, alkuperäispakkauksessaan oleva namiautomaatti, kun joulupukki toi kaksi samanlaista.

"PetSafe Treat & Train on kauko-ohjattava palkitsemislaite koiran koulutukseen sekä treenaamiseen. Suuren suosion saavuttaneella laitteella palkitset koirasi kätevästi napin painalluksella tai vaihtoehtoisesti annat koneen hoitaa palkitsemisen puolestasi ajastimella. Monet säätömahdollisuudet mahdollistavat laitteen käytön hyvin erilaisissa koulutustilanteissa.

Laite soveltuu loistavasti tottelevaisuuskoulutukseen, agilitykoulutukseen, juoksukontaktikoulutukseen sekä moneen muuhun jossa oikea-aikainen palkitseminen kaukana on ensiarvoisen tärkeää. Äänimerkki toimii loistavasti koiran ehdollistamisessa.

Laite annostelee kaukosäätimen painalluksesta, säätöjesi mukaan, yhden tai useamman makupalan. Merkkiääni on valittavissa ja sen voimakkuutta saa säädetytä tai sen saa jopa kytkettyä pois päältä. Kauko-ohjaimen toimintasäde on noin 30 metriä ja se toimii myös kevyeiden esteiden kuten ohuen oven läpi. Laitteen mukana tulee kaksi eri kokoista namiannostelijaa; isoille herkuille ja pienille herkuille.

Pakkaus sisältää palkitsemislaitteen, kaukosäätimen, treeni-DVD:n, kosketuskepin sekä käyttöohjeet."

Hinta postitettuna 150, tai nouto Paimiosta