KAUPPA
Bolt.Works Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (14)

Höyläämötie 14
00380 Helsinki
Liiketoiminta ja työpaikat, Avoimet työpaikat
http://www.bolt.works

Kaikki kuvat

Rengasasentajia sesonkitöihin Turkuun

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 syyskuuta 09:55
Lisätiedot
Kiinnostaako työ autojen parissa ja sinulta löytyy asennetta sekä motivaatiota tehdä fyysistä työtä? Nyt haetaan reippaita rengasasentajia Turkuun syksyn rengassesonkiin loka-marraskuulle!

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä tässä työssä asenne ja motivaatio ovat ratkaisevassa roolissa. Tehtäviin perehdytetään.

Tehtäviin kuuluvat renkaiden vaihto ja tasapainotus, sekä pesu- ja varastointityöt. Tehtävät on mahdollista sovittaa osaamisen ja kiinnostuksen mukaan - sinun on mahdollista edetä myös muihin rengasliikkeen tehtäviin sesonkityön jälkeen. Mikäli omaat kokemusta renkaiden tasapainotuksista ja rengaskoneen käytöstä, mainitsethan siitä hakemuksessasi.

Rengasasentajan sesonkityö on loistava vaihtoehto esimerkiksi välivuotta viettäville henkilöille, jotka kaipaavat lisää työkokemusta. Tässä työssä pääset tekemään myös asiakaspalvelutyötä.

Mikäli fyysinen työ mahtavassa porukassa kiinnostaa, niin jätä välittömästi hakemusta sähköisen hakulomakkeen kautta! Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi, ja tieto siitä milloin olet valmis aloittamaan työt.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja