KAUPPA
Sähköpyörä keskimoottorilla ja LG:n tehoakku
  • Sähköpyörä keskimoottorilla ja LG:n tehoakku
  • Sähköpyörä keskimoottorilla ja LG:n tehoakku
1 690€ 1 790€

Sähköpyörä keskimoottorilla ja LG:n tehoakku

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 31 tammikuuta 16:08
Kunto: -
Tuumakoko: -
Lisätiedot
TAMMIALE! Myös 12kk koroton erämaksu

Myös nastarenkaat saatavilla!
RKS E-bikes sähköpyörät ovat täällä! Älä anna enää ylämäkien masentaa, osta sähköavusteinen pyörä ja selätä ylämäet ilman hikipisaroita. RKS sähköpolkupyörät on varusteltu laadukkain ominaisuuksin ja varustein.

Uudessa RKS E-Bikes GS25 mallissa ominaisuudet ja hinta-laatusuhde on kohdillaan. Sähköpyörä on varustettu yhdellä markkinoiden edistyksellisimmistä sähkömoottoreista. Yadea Fusion keskimoottori on varustettu peräti kolmella sensorilla, jotka mittaavat kuskin poljinkäyttäytymistä. Moottori ei siis tunnista pelkästään poljinten liikettä ja nopeutta, vaan se tunnistaa myös vääntömomentin eli voiman jolla pyöräilijä pyörää polkee. Tämä mahdollistaa täydellisen avustuksen tasapainon kaikissa olosuhteissa.

Akkuna toimii LG:n kennoilla varustettu 13 Ah litiumakku, joka takaa pitkän kantaman pyöräretkille. Älykäs moottoriohjaus varmistaa sen, ettei akkua kulu turhaan ja yhdellä latauksella onkin mahdollista päästä jopa 80 km.

Avustustasoja GS25 sähköpyörässä on valittavissa kolme erilaista. Ykköstasolla moottori avustaa kevyesti ja polkeminen on helppoa ja mukavaa tasaisella tiellä. Kakkostasolla avustus lisääntyy ja esimerkiksi loivassa mäessä kakkostaso on omiaan. Jyrkemmässä mäessä voidaan vaihtaa sähköpyörän kolmos avustustasoon, joka varmistaa, ettei pyöräily muutu raskaaksi edes tässä tilanteessa. Avustustason saa myös painettua helposti nollaan, jolloin pyörällä voi polkea kuin normaalilla polkupyörällä. Moottori ei tällöin avusta, eikä myöskään tee polkemista raskaammaksi, kuten usein luullaan.

GS25 sähköpyörästä löytyy myös vakiona Shimanon MT200 hydrauliset levyjarrut, jotka takaavat turvallisen ja varman pysähtymisen kelissä kuin kelissä. Hydraulisten jarrujen ansiosta jarrutuntuma on aina hyvä ja jarrut ovat helppohoitoiset.

Sähköpyörässä on luotettava Shimanon 9-vaihteinen vaihteisto, joka takaa, että sopiva poljinvälitys löytyy jokaiseen tilanteeseen.

RKS E-bikes sähköpolkupyörät luokitellaan sähköavusteisiksi (teho 250W) polkupyöriksi, joten niille ei tarvitse ottaa liikennevakuutusta. Sähköpyörässämme pystyt hyödyntämään myös mahdollisen romutuspalkkion!

Sähköpyörän sähköjärjestelmä

Tehokas Yadea Fusion keskimoottori 250W / 36 V
36V 13 Ah LG:n Lithiumakku
Mukana 220V/2A Älylaturi, latausaika 5-6 h
Digitaalinen ohjauspaneeli
Ohjauspaneelissa valittavissa 3 eri avustustasoa
Muita toimintoja mm. Matka ja trippimittari, nopeusmittari ja akun varausnäyttö.
Kantama yhdellä latauksella 80-90 km!

Sähköpyörän muut ominaisuudet

Runko ja ohjaustanko alumiinia
Iskunvaimennettu etuhaarukka SR Suntour NEX-E25-COIL-27.5
Kendan laadukkaat 27,5" x 1,95 renkaat
Tehokkaat hydrauliset Shimanon MT200 levyjarrut edessä ja takana
9-nopeuksinen Shimanon vaihteisto (Shimano SL-M2010 9S)
Takavaihtaja Shimano Altus RDM370 9S
Valot edessä ja takana
Satula: Selle Royal Essenza
Heijastimet
Sähköpyörän kokonaispaino 25 kg
Sähköpyörän kantavuus 125kg
Akulla ja pyörällä 12 kk takuu
Väri tumman harmaa

Osta luotettavasti maahantuojalta - varaosasaatavuus taattu vuosiksi eteenpäin!
RKS E-bikes on alan suurvalmistaja Turkista. Brändin ehdoton vahvuus on pyörissä käytettävät laadukkaat komponentit sekä sähköpyörien ulkonäkö on aina tyylikkäästi muotoiltu. Tuotevalikoimasta löytyy sähköpyörä kaikenikäisille ja -kokoisille käyttäjille. RKS E-bikes on tunnettu nimi koko Euroopassa ja näyttävät sähköpyörät ovat vauhdilla saavuttaneet suosion myös Suomessa. Suurien tilausmäärien ja oman maahantuonnin ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaille hinta-laatusuhteeltaan voittamattoman sähköisen tuoteperheen. Varman huolto- ja varaosapalvelun voimme taata jo yli 60 vuoden kokemuksella.

sähköpolkupyörä
sähkömaastopyörä
maastopyörä
sähköpyörä keskimoottorilla