Konsta
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (4)
Varsinais-Suomi
Somero, Somero Keskus
Rekisteröidyt Siperianhusky sisarukset
  • Rekisteröidyt Siperianhusky sisarukset
  • Rekisteröidyt Siperianhusky sisarukset
  • Rekisteröidyt Siperianhusky sisarukset
  • Rekisteröidyt Siperianhusky sisarukset
800 €

Rekisteröidyt Siperianhusky sisarukset

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 18 toukokuuta 11:33
Lisätiedot
Etsitään lemmikkikoteja 2 vuotiaille sisaruksille. Koirat on asianmukaisesti hoidettu, rokotukset ja madotukset kunnossa. Koirat ovat omia kasvattejani.

Hertta on oikein kiltti, tulee myös kissojen kanssa toimeen. Juossut hieman valjakossa mutta ei mikään huippu rekikoira. Paremmin soveltuu pyöräilyyn ja canicrossiin. Hertan kanssa on käyty myös muutamat näyttelyt (vsp ja sert) mutta silmäsairauden vuoksi ei sovellu jalostukseen. Koira täten siirretään ej-rekisteriin tai leikkautusehtona uuteen kotiin muutettaessa.

Ässä edellisen veli, kivesvikainen joten ei näyttelyyn /jalostukseen. Ässä juossut paljon valjakossa ja ihan ok rekikoira. Kissoja kiusaa eli ei kissatalouteen! Ässä on käynyt leikkimielellä mätsärissä ja tykkää esiintyä.

Ässä ja Hertta tulevat hyvin toimeen keskenään. Husky on laumakoira joten kiva olisi löytää sisaruksille yhteinen koti. Siperianhusky on aktiivinen rotu joka vaatii liikuntaa ja aktiviteetteja. En myy koiria kerrostaloon, koska ovat koko elämänsä tottuneet viettämään paljon aikaa ulkona aidatulla pihalla sekä tarhassa. Joten kiva olisi jos uudessa kodissa olisi myös mahdollisuus siihen. Eli vain maaseudulle.

Hinta 400e/koira