Antti Koivuniemi
Torin käyttäjä huhtikuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (21)
Varsinais-Suomi
Turku | Kartta
Talliosake Turusta toimitilaksi tai varastoksi
  • Talliosake Turusta toimitilaksi tai varastoksi
  • Talliosake Turusta toimitilaksi tai varastoksi
  • Talliosake Turusta toimitilaksi tai varastoksi
  • Talliosake Turusta toimitilaksi tai varastoksi
  • Kartta
390 €/kk

Talliosake Turusta toimitilaksi tai varastoksi

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 9 joulukuuta 09:49
Pinta-ala: 38 m²
Vuokrataan uudenveroinen Talliosake loistavien yhteyksien välittömästä läheisyydestä Turun Orikedolta.

Talliosakkeessa on suuri nosto-ovi (mitat leveys 3,0m ja korkeus 3,20m), erillisellä kulkuovella. Lattiamateriaalina kestävä ja käytännöllinen epoksi, erillinen öljynerotuskaivo. Kohteessa myös erillinen WC lämminvesivaraajalla. Voimavirta löytyy luonnollisesti.

Tila on kokonaisuudessaan lämmin, lämpötilan säätö täysin vuokralaisen omien tarpeiden mukaisesti.

YRITYKSET HUOMIO! Kohteella on oma postiosoite, talliosake käy yrityksen viralliseksi toimipisteeksi. Suuri valaistu ja asfaltoitu piha-alue jossa auraukset ja hiekotukset on jo valmiiksi järjestetty.

Tila sopii yrityksille toimitilaksi/varastoksi, harrastajille esimerkiksi moottiripyörien/veneiden yms. harrastusvälineiden säilytykseen tai vaikka ylimääräiseksi varastotilaksi - toimii tällä hetkellä yhdistettynä toimisto/varastotilana.

Tilan mitat:
korkeus 4m
leveys 4,3m
pituus 8,5m

Jos tarvitset laadukasta säilytystilaa, voidaan sopia kuvien trukkihyllyjen siirtymisestä vuokralaiselle käyttöön; tilassa tällä hetkellä uudet trukkihyllyt, kahdesta elementistä: leveys 357cm syvyys 107cm. Standardimittaiset, edellämainittuja kaksi kappaletta - saatavissa yhdessä tai erikseen. Kestää painavaa säilytystä. Trukkihyllyt +35,00eur/kk sisällytetään vuokraan.

Lisäksi perus-toimistokalustus vakiona; suuri ja laadukas työpöytä laatikostoineen, työtuolit, nojatuolit, valaistus yms. +20,00 eur/kk sisällytetään vuokrahintaan.

Vuokrahinta ilman edellämainittuja ilmoituksessa.

Esittelyt sopimuksen mukaan, ks. yhteystiedot.

Kohde vapautuu uudelle vuokralaiselle 1.1.2018 alkaen. Kahden kuukauden vuokravakuus, luottotiedot tarkastetaan. Vuokralainen solmii oman sähkösopimuksen paikallisen verkkoyhtiön kanssa - vesi veloitetaan kulutuksen mukaan