Virpi Wallenius
Torin käyttäjä elokuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (110)
Varsinais-Suomi
Naantali, Taimo-Nuhjala-Lietsala | Kartta
Teurastajanveitsi, aito käsintaottu damascus
  • Teurastajanveitsi, aito käsintaottu damascus
  • Teurastajanveitsi, aito käsintaottu damascus
  • Teurastajanveitsi, aito käsintaottu damascus
  • Teurastajanveitsi, aito käsintaottu damascus
  • Teurastajanveitsi, aito käsintaottu damascus
  • Teurastajanveitsi, aito käsintaottu damascus
  • Kartta
180€ 200€

Teurastajanveitsi, aito käsintaottu damascus

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 4 joulukuuta 18:01
Tästä vaikka joulupakettiin vaikuttava JA huippulaatuinen teurastajan-/ lihanleikkaajanveitsi. Aito, käsintaottu damascus-terä. Nahkatuppi sisältyy hintaan.

Damascus-terät taotaan samalla tekniikalla kuin samuraimiekat eli niitä taitetaan ja taotaan yli 200 kertaa. Tekniikka tuottaa maailman terävimmät terät, joiden kestävyys-kovuus -suhde on maailman paras. Terät ovat hiiliterästä joten ne on hyvä pitää kuivana ja vahata aika ajoin, jotta ne kestävät sukupolvelta toiselle huippukuntoisina. Voit myös käyttää seosta, jossa on kolme osaa vahaa ja 1 osa öljyä.

Teräfanaatikoille: viisiportaisen Rockwell-testin tulos 58 pinnaa. Testin toivottavin pisteluku, teoreettinen utopiaunelma, on 60. Huippulaatuisina pidetään teriä, jotka saavat vähintään 40 tai alle 80 pistettä. Alle 20 tai yli 100 pistettä saavia pidetään epäluotettavina. Suurin osa hiiliterästeristä saa tulokseksi noin 10-20 (joka selittää sen, miksi lukuja ei näe mainoksissa ja selosteissa). Pinnaluku näkyy käytännössä terävyytenä, helppona teroitettavuutena ja iskunkestävyytenä. Kun damascus saa iskun kovaan pintaan, se ei katkea/ murru vaan taipuu. Se on siis oikaistavissa, ei ikuisesti menetetty tai nysäksi pakkohiottava raajarikko.

This is an impressive, professional quality butcher's/ meat cutter's knife. Leather sheath included.

Damascus blades are forged using the same technique used to make samurai swords. The blades are hammered, folded, hammered and folded over 200 times to produce sharpest blades with highest toughness-strength ratio in the world. In order for your knife to remain in perfect condition from generation to generation it is good to keep the blade dry and wax it every once in a while. You can also use a mix of three parts wax and one part oil.

True knife afficionados will want to know the five-point Rockwell test result. It is a whopping 58.
Katso ilmoittajan toimitustavat