Tarja
Torin käyttäjä maaliskuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (44)
Varsinais-Suomi
Lieto, Lieto Asemanseutu | Kartta
Venäjän viimeisen keisarin Nikolai II:n hovineiti
  • Venäjän viimeisen keisarin Nikolai II:n hovineiti
  • Kartta
3 €

Venäjän viimeisen keisarin Nikolai II:n hovineiti

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 31 lokakuuta 12:13
Avaa kiehtovan maailman, näkymän Venäjän viimeisen keisarin Nikolai II:n hoviin, arkeen ja juhliin Pietarin upeissa palatseissa ja matkoilla. Anna oli keisarinnan hovineiti, hänen ystävänsä ja uskottunsa. Kirjan kuvitus, lähes 200 kuvaa, ovat Anna Virubovan omasta arkistosta. 288 sivua, julkaistu 1987, toimittanut Irmeli Viherjuuri. Nouto tai postikulut Ostajalle.

"Tämä ainutlaatuinen muistelmateos avaa kiehtovan maailman, näkymän Venäjän viimeisen keisarin Nikolai II:n hoviin, sen ylelliseen, sadunhohteiseen elämään ja maailmanhistorian mullistaneisiin kohtalonhetkiin.
Suomessa viimeiset vuosikymmenensä elänyt Anna Taneieff Virubova oli keisarinna Aleksandra Fjodorovnan hovineiti, hänen ystävänsä ja uskottunsa kahdentoista vuoden ajan. Näissä muistelmissaan, jotka Anna Virubova kirjoitti jo 30-luvulla, mutta jotka vasta nyt ovat löytäneet päivänvalon, hän luo rikkaan, elävän kuvan keisarista ja keisarinnasta, heidän lapsistaan ja perhe-elämästään. Hän kertoo hovin arjesta ja juhlista Pietarin upeissa palatseissa, matkoista Eurooppaan, kesänvietosta keisariperheen rakastamassa Suomen saaristossa ja luonnonihanalla Krimillä.
Kirjan kuvitus on harvinainen ja mielenkiintoinen. Kuvat - lähes 200 - ovat käytännöllisesti katsoen kaikki peräisin Anna Virubovan omasta arkistosta."

Elämänkerrat elämänkerta elämänkertoja muistelmia muistelmat muistelma muistelmateoksia muistelmateokset
Katso ilmoittajan toimitustavat