Pekka Järvinen
Torin käyttäjä helmikuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (10)
Varsinais-Suomi
Masku, Lemu | Kartta
Viisaus kaaoksen keskellä
  • Viisaus kaaoksen keskellä
  • Kartta
7 €

Viisaus kaaoksen keskellä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 12 lokakuuta 20:52
Kun opimme menemään kohti tuskallisia tilanteita sen sijaan että välttelisimme niitä, voimme löytää tuhoutumattoman rakkauden ja totuuden.

Ulottuvillamme on mahdollisuus onnellisuuteen, mutta hukkaamme sen helposti, ironista kyllä, yrittäessämme paeta kärsimystä. Mitä tehdä kun kaikki romahtaa? Pema Chödrönin perinteiseen buddhalaiseen viisauteen pohjautuvat radikaalit mutta myötätuntoiset neuvot ovat vastoin tavanomaisia odotuksiamme. On vain yksi näkemys kärsimyksestä, josta on pysyvää hyötyä; sen mukaan meidän on mentävä kohti tuskallisia tilanteita, sen sijaan että yritämme välttää niitä. Vasta kaaoksen keskellä voimme löytää tuhoutumattoman totuuden ja rakkauden.

Viisaus kaaoksen keskellä sisältää neuvoja, joiden avulla voimme käyttää tuskallisia tunteita luomaan viisautta, myötätuntoa ja rohkeutta. Opimme kommunikaatiotapoja, jotka johtavat avoimuuteen ja aitoon läheisyyteen muiden kanssa. Harjoitusten avulla muutamme kielteisiä tottumuksiamme ja opimme toimimaan kaoottisissa tilanteissa malttia menettämättä.

Postitus 5.20€