KAUPPA
Goodyear Ultragrip Ice 2 Sct 215/60 R16 99T Kitkar
  • Goodyear Ultragrip Ice 2 Sct 215/60 R16 99T Kitkar
755 €

Goodyear Ultragrip Ice 2 Sct 215/60 R16 99T Kitkar

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 24 marraskuuta 16:15
Kunto: -
Rengastyyppi: Kitkarenkaat Leveys: 215 mm
Keskireiän halkaisija: - Profiili: 60
Pulttijako: - Tuumakoko: 16"
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Kitkarenkaat 215-60-16 99T SCT

Uusi SCT Sound Comfort Technology vähentää auton sisätilojen melutasoa. Goodyearin "SoundComfort" tekniikka on polyuretaanivaahdosta tehty elementti joka on kiinnitetty renkaan sisäpintaan. Teknologia vaimentaa äänihuiput, jotka syntyvät, kun rengas kaatuu pinnalle, jopa 11dBA ja mahdollistaa ajoneuvon sisätilojen melun vähenemisen jopa 4dB, jolloin ajoneuvon ohjaamo on huomattavasti hiljaisempi kaikilla nopeuksilla.

UltraGrip Ice 2 on talvirengas, jonka avulla autosi suoriutuu pohjoisen talvista. Erinomainen jarrutusmatka jäällä. Luotettava suorituskyky syvässä lumessa. ActiveGrip Technology® ja kylmyyteen mukautuva kumiseos.

Voit vapaasti kysyä meiltä tarjousta tuotteesta tai vaikka kokonaisesta paketista. Omasta varastostamme löytyy laaja valikoima vanteita ja renkaita, joita voit nettisivullamme hakea ja selata oman autosi tiedoilla. Meiltä onnistuu tarvittaessa toimitus kotiin jopa seuraavaksi päiväksi. Rengaspaketit voidaan toimittaa valmiiksi kasattuna tai osissa, lisätarvikkein tai ilman!

Tässä ilmoituksessa oleva hinta on sarjakohtainen hinta (eli 4 kpl tuotetta ilman asennusta)! Katso tämän tuotteen saatavuus verkkokaupastamme:
https://nettivanne.fi/68541-goodyear-ultragrip-ice-2-sct-215-60-16
Jollei kyseistä tuotetta löydy juuri nyt varastosta, niin sitä voi olla mahdollista tilata. Tilaamalla saadaan muutenkin vaikka ja mitä, joten kannattaa olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse!