KAUPPA
Goodyear Ultragrip Ice Suv G1 Sct 235/60 R18 107T
  • Goodyear Ultragrip Ice Suv G1 Sct 235/60 R18 107T
835 €

Goodyear Ultragrip Ice Suv G1 Sct 235/60 R18 107T

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 24 marraskuuta 16:13
Kunto: -
Rengastyyppi: Kitkarenkaat Leveys: 235 mm
Keskireiän halkaisija: - Profiili: 60
Pulttijako: - Tuumakoko: 18"
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Kitkarenkaat 235-60-18 107T SCT

UltraGrip Ice SUV G1 SCT

Uusi SCT Sound Comfort Technology vähentää auton sisätilojen melutasoa. Goodyearin "SoundComfort" tekniikka on polyuretaanivaahdosta tehty elementti joka on kiinnitetty renkaan sisäpintaan. Teknologia vaimentaa äänihuiput, jotka syntyvät, kun rengas kaatuu pinnalle, jopa 11dBA ja mahdollistaa ajoneuvon sisätilojen melun vähenemisen jopa 4dB, jolloin ajoneuvon ohjaamo on huomattavasti hiljaisempi kaikilla nopeuksilla.

Loistava pito jäällä ja lumessa
Optimaalinen ajosuoritus, johon liittyy vankka pito jäällä ja lumessa.
Näillä renkailla on parempi suhde kuivan kelin käsiteltävyyden ja lumessa ajon suorituskyvyn kesken katumaastureihin asennettuna.
Huippuluokan pito ja jarrutusteho katumaastureissa

Voit vapaasti kysyä meiltä tarjousta tuotteesta tai vaikka kokonaisesta paketista. Omasta varastostamme löytyy laaja valikoima vanteita ja renkaita, joita voit nettisivullamme hakea ja selata oman autosi tiedoilla. Meiltä onnistuu tarvittaessa toimitus kotiin jopa seuraavaksi päiväksi. Rengaspaketit voidaan toimittaa valmiiksi kasattuna tai osissa, lisätarvikkein tai ilman!

Tässä ilmoituksessa oleva hinta on sarjakohtainen hinta (eli 4 kpl tuotetta ilman asennusta)! Katso tämän tuotteen saatavuus verkkokaupastamme:
https://nettivanne.fi/68546-goodyear-ultragrip-ice-suv-g1-sct-235-60-18
Jollei kyseistä tuotetta löydy juuri nyt varastosta, niin sitä voi olla mahdollista tilata. Tilaamalla saadaan muutenkin vaikka ja mitä, joten kannattaa olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse!