KAUPPA
Sailun Ice Blazer Arctic 225/45 R17 91H Kitkarenka
  • Sailun Ice Blazer Arctic 225/45 R17 91H Kitkarenka
415 €

Sailun Ice Blazer Arctic 225/45 R17 91H Kitkarenka

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 27 syyskuuta 14:54
Kunto: -
Rengastyyppi: Kitkarenkaat Leveys: 225 mm
Keskireiän halkaisija: - Profiili: 45
Pulttijako: - Tuumakoko: 17"
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Kitkarenkaat 225-45-17 91H

SAILUN ICE BLAZER ARCTIC

Tämä Pohjoismainen kitkarengas on suunniteltu epäsymmetrisellä kulutuspinnalla, mikä tarjoaa paremman pidon, käsiteltävyyden ja jarrutusominaisuudet parantaen ajo-ominaisuuksia lumella ja jäällä.
ICE BLAZER ARCTRIC valmistetaan 28 yleisimmässä koossa 14 tuumaisesta 18 tuumaiseen.
Kulutuspinnan sisempi osa: Z-muotoillut kulutuspinnan elementit lisäävät renkaan kosketuspintaa. Tiheät monikulmaiset lamellit parantavat pitoa ja mahdollistavat pitävän jarrutuksen lumella ja jäällä.
Kulutuspinnan ulompi osa: Erillaiset ristikkäisurat ja lamellit poistavat lunta tehokkaasti. Tämä parantaa pitoa jarrutuksessa ja käsittelyssä lumella ja jäällä.
Renkaan pintakuviokuvio vähentää tärinää ja ääntä, samalla kun se poistaa tehokkaasti lunta.
Lamellit on muotoiltu niin että ne lukittuvat yhteen ja parantavat palojen jäykkyyttä mikä parantaa renkaiden kestävyyttä ja ajettavuutta kuivilla ja märillä teillä.

Voit vapaasti kysyä meiltä tarjousta tuotteesta tai vaikka kokonaisesta paketista. Omasta varastostamme löytyy laaja valikoima vanteita ja renkaita, joita voit nettisivullamme hakea ja selata oman autosi tiedoilla. Meiltä onnistuu tarvittaessa toimitus kotiin jopa seuraavaksi päiväksi. Rengaspaketit voidaan toimittaa valmiiksi kasattuna tai osissa, lisätarvikkein tai ilman!

Tässä ilmoituksessa oleva hinta on sarjakohtainen hinta (eli 4 kpl tuotetta ilman asennusta)! Katso tämän tuotteen saatavuus verkkokaupastamme:
https://nettivanne.fi/109753-sailun-ice-blazer-arctic-225-45-17
Jollei kyseistä tuotetta löydy juuri nyt varastosta, niin sitä voi olla mahdollista tilata. Tilaamalla saadaan muutenkin vaikka ja mitä, joten kannattaa olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse!