KAUPPA
Kairest Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (16)

Nuaskatu 8 D
87400 Kajaani
Liiketoiminta ja työpaikat, Avoimet työpaikat
http://www.kairest.fi

Tarjoilija-vastaanottovirkailija kempeleeseen
  • Tarjoilija-vastaanottovirkailija kempeleeseen

Tarjoilija-vastaanottovirkailija kempeleeseen

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 26 elokuuta 07:59
Kunto: -
Lisätiedot
Etsimme Hotelli-ravintola asiakkaallemme Kempeleeseen:

Tarjoilija-Vastaanottovirkailija.

Toivomme hakijoilta kokemusta haettavista tehtävistä, mutta opiskelijat otetaan toki huomioon tehtäviä täytettäessä. Tarjoiljan tehtävissä tarvitaan myös anniskelu- ja hygieniapassia. Kokilta hygieniapassia.

Työt ovat pääsääntöisesti toistaiseksi voimassa olevia ja ne alkavat mahdollisimman pian. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin. Aamu ja/tai iltavuoroa.

Mikäli kiinnostuit ja haluat jonkun näistä tarjotuista työpaikoista, ota yhteyttä tai laita suoraan hakemusta tulemaan. Täytämme paikkoja sitä mukaa kun sopivia hakijoita ilmaantuu.

Rekisteröidy työnhakijaksi osoitteessa www.kairest.fi. Ilmoita mitä paikkaa haet ja muista liittää cv! Lisäkysymyksiä voi esittää pohjoissuomi@kairest.fi tai soittamalla numeroomme 0447941400

Kairest on ollut kehittämässä suomalaista henkilöstöpalvelualaa jo kohta 30 vuotta. Toimintamme lähtökohta on olla aina henkilökohtaisesti läsnä työntekijöillemme ja asiakkaillemme. Me tahdomme yhdistää ihmiset ja työelämän. Työskentely Kairestilla tarkoittaa välittämistä, joustavuutta sekä vapautta päättää itse.