KAUPPA
Pulsar Suomi

Kaupan kaikki ilmoitukset (73)

Aleksanterinkatu 32
33100 Tampere
Vapaa-aika ja harrastukset, Urheilu ja ulkoilu
https://www.teleskooppi.fi/

Pulsar Forward FN455S digitaalinen valonvahvistin
  • Pulsar Forward FN455S digitaalinen valonvahvistin
  • Pulsar Forward FN455S digitaalinen valonvahvistin
  • Pulsar Forward FN455S digitaalinen valonvahvistin
  • Pulsar Forward FN455S digitaalinen valonvahvistin
  • Pulsar Forward FN455S digitaalinen valonvahvistin
  • Pulsar Forward FN455S digitaalinen valonvahvistin
1 490€ 1 590€

Pulsar Forward FN455S digitaalinen valonvahvistin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 7 lokakuuta 11:23
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Pulsar Forward FN455S digitaalinen valonvahvistin tähtäinkiikariin.
Pulsar on yökiikarien edelläkävijä markkinoilla. Pulsar lämpökamerat ja yötähtäimet tulevat Liettuasta. Valitse Pulsar, kun haluat laatua!
Tule kokeilemaan, myymälämme on Tampereella Aleksanterinkatu 32.
Valitse Pulsar, kun haluat laatua!

Forward FN455S käyttää Pulsarin itse kehittämää ohjelmistoa, nykyaikaisimpia elektronisia komponentteja ja signaalinkäsittelyalgoritmeja. Tämän kehitystyön tuloksena saadaan yksi alan suurimmista infrapunaspektrin herkkyystuloksista. Tämän kehitystyön tuloksena saadaan yksi alan suurimmista infrapunaspektrin herkkyystuloksista. Suuri herkkyys 900950 nm aallonpituuksilla mahdollistaa Forward FN455S:n käytön näkymättömien IR-valaisimien kanssa.

Yli 500 m näkyvyys pimeässä
Suuri pimeän ajan herkkyys, korkeatarkkuuksinen näyttö ja kuvakenno, suuri kirkkaus- ja kontrastiasetusten valikoima, nopeasti säädettävä laatuoptiikka, isot suurennokset sekä tehokas sisäinen IR-valaisin tekevät Forward FN455S:stä täydellisen työkalun esim. villisikojen, peurojen tai hirvien havainnointiin jopa 450-550 metrin etäisyydeltä!

Optinen kiikaritähtäin on helppo muuttaa pimeänäkölaitteeksi
Forward-pimeänäkölisäosan asentamiseen päivätähtäimen tai -kiikarien eteen voidaan käyttää monen eri kokoisia sovittimia. Tämä sovitin kiinnittyy lujasti ja nopeasti tähtäimen rungon etuosaan. Siksi Forward FN455S-etulisäosa sopii erinomaisesti pimeän ajan ammuntaan. Kun lisäosaa ei käytetä, sen oma linssinsuojus varjelee linssiä vaurioitumiselta.

Näkymätön" infrapunavalaisin 700 mW teholla ja säädettävällä valokeilalla
Pulsarin uusi, irrotettava Ultra-X940S -infrapunavalaisin säteilee näkymättömällä 940 nm aallonpituudella. Infrapunavalaisimen teho on säädettävissä 175, 350 ja 700 mW tasolle riippuen siitä, kuinka paljon kussakin tilanteessa tarvitaan valaistusta infrapuna-alueella. Valaisimen valokeilaa saa säädettyä joustavasti täyden ja yhtenäisen kattavuuden aikaansaamiseksi tarkkailualueelle.

Sisäinen video- ja äänitallennin
Kuvien ja videoiden tallennus käytön aikana on mutkatonta Forwardin sisäisellä videotallentimella. Korkealaatuiset videot tallentuvat laitteen sisäiseen muistiin äänen kanssa, jottei mikään muistosi jää unholaan. Kuva- ja videosisältö tallennetaan laitteen sisäiseen muistiin ja se on helposti siirrettävissä tietokoneelle kaapelin kautta tai langattomasti älypuhelimeesi tai taulutietokoneeseesi iOS- ja Android-yhteensopivan Stream Vision 2 -sovelluksen avulla.

Pikavaihdettavat, pitkäkestoiset ladattavat akkuyksiköt
Forward FN455S käyttää sisäistä ja itsenäisesti toimivaa B-Pack-virtalähdejärjestelmää. Ladattavalle IPS7-akulle (6,4 Ah) on oma kotelonsa laitteen rungossa, poissa tieltä. Se takaa yli seitsemän tunnin käyttöajan yhdellä latauksella, vaikka virrankulutus on suurimmillaan. Myös suurivirtaisempia IPS14-akkuja (13,2 Ah) on saatavilla lisävarusteena. Nopea akunpoistomekanismi, langaton järjestelmä sekä pitkä käyttöaika ovat tämän virtalähteen huomattavimmat edut.

Wi-Fi. Nivoutuu yhteen iOS- ja Android-laitteiden kanssa
Sisäinen Wi-Fi-moduli toimii langattomasti Android- ja iOS-älypuhelinten ja -taulutietokoneiden kanssa ilmaisen Stream Vision 2 -sovelluksen avulla. . Älypuhelin avaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia lämpökiikarien kanssa, kuten suoratoistaa videota nettiin, siirtää kuvamateriaalia, päivittää laiteohjelmiston, kauko-ohjata laitettasi. jne.
Sovelluksen rekisteröineet käyttäjät saavat ilmaisen pilvitallennustilan, jonne he voivat tallentaa pimeänäkö- tai lämpökuvauslaitteellaan otettua materiaalia. On hyvä huomata, että laite on edelleen yhteensopiva myös aiemman, ensimmäisen Stream Vision -sovelluksen kanssa.

HD-kuvakenno
Forwardin erittäin herkkä CMOS-kuvakenno (HD 1280720 pikseliä) tuottaa teräväpiirtokuvan, jossa kohteen yksityiskohdat toistuvat erittäin tarkasti.

Nopea, nelipisteinen bajonettikiinnitys puristimella
Lisäosa kiinnittyy kiikaritähtäimeen lujan, nelipisteisen bajonettikiinnityksen avulla. Pulsar FN-sovitinmallistossa on kolme erikokoista sovitinta, jotka kiinnittyvät kiikaritähtäimen etulinssiin. Ne ovat halkaisijaltaan 42, 50 ja 56 mm.

Täysin vedenpitävä, IPX7-luokitus
Forward on täysin vedenpitävä. Laite ei laite petä märimmilläkään keleillä, ja kestää myös lyhytaikaisen upotuksen veteen.

Laaja käyttölämpötila-alue (-25°C ... +50°C)

metsästys, metsästysvarusteet, metsästystarvikkeet, optiikka, yöjahti, yökiikari, pimeäjahti, pimeänäkötähtäimet