KAUPPA
Hintakaari

Kaupan kaikki ilmoitukset (592)

Tampereentie 272
37560 Lempäälä
Koti ja asuminen
http://www.hintakaari.fi

Kenttävannesaha RV1 Robota
  • Kenttävannesaha RV1 Robota
  • Kenttävannesaha RV1 Robota
  • Kenttävannesaha RV1 Robota
  • Kenttävannesaha RV1 Robota
  • Kenttävannesaha RV1 Robota
  • Kenttävannesaha RV1 Robota
3 490 €

Kenttävannesaha RV1 Robota

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 20 marraskuuta 20:28
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
MALLI NÄHTÄVISSÄ LEMPÄÄLÄN MYYMÄLÄSSÄ
Kenttävannesaha RV1 Robota
Sahaa omat laudat kätevästi kenttäsirkkeli

Robota kenttävannesaha on erittäin monipuolisena sahauslaitoksena hyvin suosittu. Kenttävannesaha on tunnettu hyvästä laadusta, monipuolisista käyttömahdollisuuksista, hyvästä maineesta sekä edullisuudesta johtuen. Tällä sahalaitoksella sahaat monipuolisesti kaiken mitä tarvitset. Tämä sahalaitos on erittäin taloudellinen verrattuna perinteiseen sahalaitokseen. Ohut vannesahan terä kuluttaa vähän energiaa joten sahalaitosta voidaan pyörittää pienemmällä moottorilla joka taas syö vähemmän polttoainetta.

Robota kenttävannesahalla voidaan sahata aina 55-60cm halkaisijaltaan olevia tukkeja joiden pituus on n.3.2m käyttäen vakiosahauspöytää. Mikäli halutaan sahata pidempiä tukkeja sahauspöytään on saatavana erillinen jatko jonka avulla tukkien pituus kasvaa yli 5.2m pituuteen. Sahalaitoksella voidaan sahata kaikkia puutyyppejä. Tukit kiinnitetään sahauspöydälle tukkipuristimien ja sivutukien avulla. Sahauspään korkeus joka myös määrittelee sahattavan puutavaran paksuuden säädetään tarkasti erillisellä kammella. Kampi on lukittava joka takaa sen, että korkeus ei sahauksen aikana pääse muuttumaan. Itse sahaus suoritetaan liikuttamalla sahauspäätä eli kellkkaa tasaisesti eteenpäin jolloin terä osuu tukkiin ja alkaa sahaamaan. Kun sahaus on valmis, sahauspää palautetaan vetämällä takaisin ja lasketaan seuraavaan sahauskohtaan.

Sahauslaitoksen yläosassa on vesisäiliö josta johdetaan vettä voiteluksi suoraan terälle. Vedensyöttämisellä saadaan aikaiseksi parempi sahaustoiminto ja terä pysyy veden ansiosta puhtaana. Terän takana on erillinen ohjausvarsi joka tukee terää sahauksen aikana. Tällä saavutetaan tarkka ja suora sahausjälki. Terän kireyden säätö on yksinkertaista ja terä pysyy kiristettynä oikealla tavalla koko ajan kun sahataan. Robota kenttävannesahan avulla hukkaa tulee todella vähän.

Käyttökohteet

Kenttävannesahaa voidaan käyttää normaalin laudan, lankun jne. sahaukseen. Tämän lisäksi saha on erinomainen valinta esim. D hirren valmistajalle jossa puun yksi sivu ajetaan sileäksi. Sahalla on kätevä tehdä pitkospuita, isoja erikois lankkuja, pöytäpuita, venepuita, pelkkahirttä ja monia muita tuotteita.

Lisävarusteet

Sahan mukana toimitetaan säädettävä teränohjain. Sahaan on saatavana 2m pituinen jatkopöytä pitkille tukeille ja varateriä. Varaosat Mahdollisessa ongelmatilanteessa meiltä löytyy varaosia koneeseen ja sahaan.

Tekniset tiedot

Moottori: 270cc, 9hp Lifan nelitahti moottori, käsi käynnistys
Sahaus kapasiteetti: ø660mm max
Runko-osa: Koostuu nejästä kisko-osasta, pankoista ja tukijaloista
Terän koko: 3670*34*0.9mm
Terän nopeus: 17m/min
Terän hampaiden väli: 22mm
Terän kääntöpyörän halkaisija: ø475mm
Sahalaitoksen koko: 4064*1778*1800mm
Kiskon koko: 4042x900mm
Mukana säädettävä teräohjuri vakiona
6438212107851

Tämäkin tuote sekä tuhansia muita tuotteita löydät edullisesti Hintakaari.fi verkkokaupasta sekä Hintakaari myymälöistä.
Hintakaari myymälät: Kuljun Kartano Lempäälä, Kouvola, Pori, Loimaa ja Hämeenkyrö.
Hintakaari on 100% Suomalainen, vuonna 1996 perustettu perheyritys.

Verkkokaupassamme on monipuoliset maksutavat käytössäsi, myös osamaksu ja lasku.