KAUPPA
Vepsäläinen, Kouvola

Kaupan kaikki ilmoitukset (156)

Katajaharjuntie 4
45720 Kouvola
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut
https://www.vepsalainen.com/fi/fi/

Karup Boogie tuoli, petrol blue, ovh 319
  • Karup Boogie tuoli, petrol blue, ovh 319
  • Karup Boogie tuoli, petrol blue, ovh 319
270 €

Karup Boogie tuoli, petrol blue, ovh 319

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 27 marraskuuta 11:33
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Parhaat design-löydöt

Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.

Tutustu tuotteisiin »
Lisätiedot
Tanskalaisen Says Who -muotoilutoimiston suunnittelema Boogie-tuoli koostuu pehmeästä patjasta ja samanväriseksi maalatusta pyökkipuisesta rungosta. Lepotuolin voi taittaa helposti kokoon säilytystä varten.

Boogie-tuoli on rennon tyylikäs valinta ulos katetulle terassille tai parvekkeelle. Sadesäällä tuoli kannattaa kuitenkin siirtää sisätiloihin suojaan kosteudelta. Suora auringonpaiste saattaa haalistaa kangasta.

Tuolin runko on FSC®-sertifioitua pyökkiä, istuinpehmusteen päällinen 80 % puuvillaa ja 20 % polyesteriä. Istuinkorkeus 40 cm. Kankaalle ei suositella suoja-aineen käyttöä.

L 65 cm K 75 cm S 88 cm.

Tuoli on uusi ja käyttämätön. Toimitetaan osina.
TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 25€ - 95€. (25€ pientuotteet, valaisimet. 55€ tuolit, pöydät. 95€ sohvat, sängyt).

KLARNA: Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.

Ostoksesi arvo 500 €
41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %.
Lisätiedot klarna.fi.