Autonpesuaine World Clean
  • Autonpesuaine World Clean
5 €

Autonpesuaine World Clean

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 9 joulukuuta 09:59
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
World Clean - kotimainen puhdistusainemerkki
Tampereen Pesuainepalvelu valmistaa Suomessa tehokkaat World Clean -pesuaineet niin henkilöautojen kuin raskaan kalustonkin puhdistukseen. World Clean -tuotemerkin todellisiksi hittituotteiksi ovat nousseet esimerkiksi Megaclean, Winterclean, hiilivetyliuottimet, vannehapot sekä huuhtelu- ja kuumavahat. Nyt nämä ammattilaissarjan tuotteet ovat saatavilla myös kuluttajille!

World Clean Megaclean - Vesiliukoinen puhdistusaine 1-25 L 5,25-84,05 e
World Clean Megaclean soveltuu esimerkiksi kuljetus- ja maansiirtokaluston, sekä työkoneiden päältäpesuun. Aine liuottaa tehokkaasti öljyjä, rasvoja ja maantiesuolaa, sekä irrottaa pikeä. Tuote on oiva korvaaja liuottimille ja mikroemulsioille useimmissa käyttökohteissa. Megacleanin pesuominaisuudet toimivat myös märällä pinnalla!

World Clean Winterclean - Puhdistusaine 1-25 L 5,60-92,70 e
Puhdistusaine kuljetus- ja maansiirtokaluston päältäpesuun. Hajoittaa rasvaa, öljyä, tiesuolaa ja irroittaa pikeä.

World Clean W-FG - Vannehappo 1-25L 5,25-79,05 e
World Clean W-FG on markkinoiden tehokkain vannehappo.

World Clean Aluclean - Puhdistusaine ilmastointilaitteille 1-25L 4,50-64,20 e
World Clean Aluclean -puhdistusaine on tarkoitettu ilmastointilaitteiden, ilmanpuhdistusjärjestelmien ja ilmalämpöpumppujen kennostojen ja kanavien puhdistukseen. Tuote soveltuu sekä käsin että automaattisesti suoritettavaan puhdistukseen. Emäksinen puhdistusaine poistaa noen, rasvan ja sähköisen hiukkaslian kaikista alumiinikennoista.

Autonpesuaine, Autonpesu, Vannepesu, Vanteet, Alumiinivanteet, Auto, Autonvanteet, Autonpenkki, Autonpenkit, Maansiirtokone, Maansiirto, Kuljetuskalusto, Logistiikka, Pesukatu, Harjapesukone, Autonpesukone, Ilmastointilaite