KAUPPA
Vepsäläinen, Seinäjoki

Kaupan kaikki ilmoitukset (220)

Rengastie 42
60120 Seinäjoki
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut
https://www.vepsalainen.com/fi/fi/

Desert-nojatuoli (Ovh. 319)
  • Desert-nojatuoli (Ovh. 319)
  • Desert-nojatuoli (Ovh. 319)
223 €

Desert-nojatuoli (Ovh. 319)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 29 tammikuuta 11:54
Kunto: Hyvä
Toimitustapa:
Lähetys
Parhaat design-löydöt

Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.

Tutustu tuotteisiin »
Lisätiedot
Myydään myymälän hyväkuntoinen malli: Terassikäyttöön soveltuva Desert-nojatuoli.

Ferm Livingin Desert-nojatuoli on moderni versio ulkokäyttöön tarkoitetusta klassikkokalusteesta: kansituolista. Geometrisen metallirungon varaan kiinnitetty kangasistuin tosin tarjoaa edeltäjäänsä ergonomisemman rentoutumispaikan.

Desert-nojatuoli on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön, mutta terassin, puutarhan ja parvekkeen lisäksi siro, lounge-henkinen lepotuoli sopii sisätiloihin täydentämään vaikkapa olohuoneen sisustusta.

Nojatuolissa on jauhemaalattu musta metallirunko. Irrotettava, kangasmainen beige-valko-musta istuinosa on tehty kierrätetyistä muovipulloista käsin kehrätystä PET-langasta. Istuinosan voi pestä 30 asteen hienopesuohjelmalla. Istuinkorkeus 20 cm.

L 63 cm K 77,5 cm S 66 cm
TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

KLARNA: Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.

Ostoksesi arvo 500 €
41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %.
Lisätiedot klarna.fi.