KAUPPA
Vepsäläinen, Seinäjoki

Kaupan kaikki ilmoitukset (220)

Rengastie 42
60120 Seinäjoki
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut
https://www.vepsalainen.com/fi/fi/

Samvaro-sohva (ovh. 734)
  • Samvaro-sohva (ovh. 734)
  • Samvaro-sohva (ovh. 734)
510 €

Samvaro-sohva (ovh. 734)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 29 tammikuuta 12:11
Kunto: Hyvä
Toimitustapa:
Lähetys
Parhaat design-löydöt

Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.

Tutustu tuotteisiin »
Lisätiedot
Myydään myymälän hyväkuntoinen malli: Terassikäyttöön tarkoitettu 2,5-istuttava Samvaro-sohva.
Musta alumiinirunko, harmaat pehmusteet.
L193, S91, K86cm, Istuinkorkeus 43 cm.

Brafabin Samvaro-sohva sopii niin terassille kuin parvekkeelle. Metallirunkoinen sohva on ilmeeltään kevyt ja pehmeät istuintyynyt suorastaan kutsuvat istumaan.

Samvaro-sohvan pehmusteet on valmistettu erittäin kestävästä ja ekologisesta Olefin-materiaalista, jota saadaan öljytuotannon sivutuotteena syntyvästä ylijäämäkaasusta. Erityisesti ulkokäyttöön suunniteltu Olefin-kangas hylkii tehokkaasti likaa ja kosteutta. Vedenpitävässä Olefin-kankaassa on myös korkea UV-suoja.
TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

KLARNA: Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.

Ostoksesi arvo 500 €
41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %.
Lisätiedot klarna.fi.