Märkä- ja kuivaimuri World Clean
  • Märkä- ja kuivaimuri World Clean
  • Märkä- ja kuivaimuri World Clean
  • Märkä- ja kuivaimuri World Clean
  • Märkä- ja kuivaimuri World Clean
  • Märkä- ja kuivaimuri World Clean
  • Märkä- ja kuivaimuri World Clean
343 €

Märkä- ja kuivaimuri World Clean

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 30 joulukuuta 10:12
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
-Ares Plus - 1-moottorinen märkä-kuivaimuri 343,10e
-X15R - 1-moottorinen kuivaimuri 363,10e
-Estro EWPV125 - 1-moottorinen painehuuhtelulaite 571,25 e

X15R - 1-moottorinen kuivaimuri 363,10e
X15-imuri yhdistää innovatiivisen ja toimivan muotoilun, jossa on korkea suorituskyky ja pieni virrankulutus. Tehokkaan imun ja erittäin alhaisen melutason ansiosta X15 takaa hyvän suorituskyvyn. Lisäksi matalan energiankulutuksensa ansiosta imuri saavutti A-luokan energiatehokkuuden. X15 on varustettu säädettävällä vastuksella. Liikuttamista helpottaa kätevä muotoilu, yksinkertainen käyttömekanismi ja ergonominen kahva. X15:ssa on start-stop-poljin, moottorin nopeudensäädin ja varoitusvalo, joka ilmaisee, kun pölypussi on täynnä.

Ares Plus - 1-moottorinen märkä-kuivaimuri 343,10e
Ares Plus on teollinen märkä-kuivapölynimuri, joka on varustettu 1250 watin kaksivaiheisella moottorilla, joten se on valmis suorittamaan vaivattomasti raskaatkin tehtävät.
1-moottorinen märkä-kuiva imuri on saatavana säiliöllä, joka on valmistettu joko ruostumattomasta teräksestä tai polypropyleenistä (PP). Polypropeenisäiliö kestää erinomaisesti kemiallisia aineita, kuten liuottimia, emäksiä sekä happoja.
Neljän pyörän ansiosta imuri liikkuu ketterästi. Suoralla tai kaarevalla jatkovarrella saat pidennettyä imurin varren, jolloin esimerkiksi lattioiden imurointi onnistuu ergonomisesti. Ilman jatkovartta imuria on näppärämpi käyttää esimerkiksi auton sisällä.
Imurin mukana tulevien suulakkeiden avulla saat nopeasti puhdasta. Rakosuulakkeella tavoitat roskat kapeimmistakin koloista. Leveä kuivasuulake poistaa liat tehokkaasti suuremmilta pinnoilta, ja suulakkeen jalkapainikkeella nostat ja lasket harjakset helposti. Harjakset suojaavat herkimpiä materiaaleja naarmuilta ja saa suulakkeen liikkumaan paremmin. Märkäsuulakkeessa on kumiset lastat, joiden avulla nesteet on helpompi ohjata ja imeä.

Estro EWPV125 1-moottorinen painehuuhtelulaite 571,25 e
Yhdellä yksivaiheisella moottorilla varustettu painehuuhtelulaite on auton verhoilun puhdistukseen. Tässä mallissa on 8 litran pesuainesäiliö, 36 litran säiliö saatavana ruostumattomasta teräksestä tai polypropeenista valmistettuna.

Tampereen Pesuainepalvelun World Clean tuotteet ovat ammattilaiskäyttöön kehitettyjä ja vaativaan puhdistukseen tarkoitettuja puhdistusaineita ja laitteita. Pesuainepalvelu.fi-verkkokauppa tuo nämä ammattilaistuotteet ensimmäistä kertaa tavallisten kuluttajien saataville.

Lue laitteiden tarkemmat tekniset tiedot verkkokaupastamme.