23 €

Vanteiden puhdistusaineet ja tarvikkeet

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 joulukuuta 16:13
Kunto: Uusi
Rengastyyppi: - Leveys: -
Keskireiän halkaisija: - Profiili: -
Pulttijako: - Tuumakoko: -
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
World Clean W-FG - Vannehappo 1-25 L 5,25 79,05 e
World Clean W-FG on markkinoiden tehokkain vannehappo alumiinivanteille. Se poistaa nopeasti hapettumia alumiinista ja korroosiota metallipinnoilta.

Kenotek Pro X-tra 4200 Raudanpoistoaine 5 L 52,30 e
Erittäin tehokas pH-neutraali vanteiden puhdistusaine ja raudanpoistoaine, turvallinen käytössä. Voidaan käyttää myös ruosteenpoistoaineena ajoneuvoissa ja muilla pinnoilla. Käyttövalmis.

Kenotek Pro 400 Happopohjainen puhdistusaine vanteille 20 L (25,4 kg) 122,80 e
Uniikki happopohjainen puhdistusaine vanteille. Poistaa suolan, mineraalit ja rasvan joten se on tehokas pesu-, peittaus- ja puhdistusaine joka poistaa myös kevyen ruosteen. Voidaan käyttää ruostumattomilla teräspinnoilla.

Kenotek Pro Wheel Cleaner Ultra Vanteiden puhdistusaine 1 L 23,25 e
Kenotek Pro Wheel Cleaner Ultra on helppokäyttöinen ja käyttövalmis, erittäin tehokas pH-neutraali (pH n.7) vanteiden puhdistusaine, joka poistaa pinttyneenkin lian. Reagoi lian kanssa vaihtamalla väriä. Raikas greipin tuoksu.

Kenotek Wheel Cleaner Extreme Emäksinen puhdistusaine vanteille 20 L (25 kg) 131,20 e
Emäksinen vanteiden puhdistusaine, joka irrottaa helposti esim. jarrupölyn vanteilta ja renkailta. Tuote on happovapaa, mikä tekeekin siitä turvallisen käyttää. Wheel Cleaner Extreme on käyttäjäystävällinen ja sataprosenttisesti biopohjainen. Äärimmäinen liuotusteho!

Vikan Vanneharja 325 mm 8,15 e
Ihanteellinen vanneharja kevytmetallivanteiden puhdistukseen, tässä keskijäykässä, kemikaalinkestävässä harjassa on synteettiset harjakset ja nailonsuojattu kahva.

Vikan Vanneharja vesiliitännällä 240mm 30,30 e
Puhdista tehokkaasti kuorma-autojen, linja-autojen ja muiden ajoneuvojen yksittäiset ja tuplavanteet tällä suurella vesisyöttöisellä Vikan vanneharjalla.

peltivanteet
alumiinivanne
alumiinivanteet
vanne
vanteet
vannepesu