KAUPPA
Vepsäläinen, Jyväskylä

Kaupan kaikki ilmoitukset (181)

Tourulantie 13
40100 Jyväskylä
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut
https://www.vepsalainen.com/fi/fi/

Ferm Living Desert-tuoli (ovh299)
  • Ferm Living Desert-tuoli (ovh299)
  • Ferm Living Desert-tuoli (ovh299)
  • Ferm Living Desert-tuoli (ovh299)
  • Ferm Living Desert-tuoli (ovh299)
  • Ferm Living Desert-tuoli (ovh299)
  • Ferm Living Desert-tuoli (ovh299)
250 €

Ferm Living Desert-tuoli (ovh299)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 4 marraskuuta 09:55
Kunto: Erinomainen
Toimitustapa:
Lähetys
Parhaat design-löydöt

Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.

Tutustu tuotteisiin »
Lisätiedot
Ferm Livingin Desert-tuoli on moderni versio ulkokäyttöön tarkoitetusta klassikkokalusteesta: taittotuolista. Geometrisen metallirungon varaan kiinnitetty kangasistuin tosin tarjoaa edeltäjäänsä ergonomisemman rentoutumispaikan.

Desert-nojatuoli on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön, mutta terassin, puutarhan ja parvekkeen lisäksi siro tuoli sopii myös sisätiloihin.

Tuolissa on jauhemaalattu metallirunko. Irrotettava, kangasmainen istuinosa on tehty kierrätetyistä muovipulloista käsin kehrätystä PET-langasta. Istuinosan voi pestä 30 asteen hienopesuohjelmalla. Istuinkorkeus 46 cm.

L 46 cm K 79 cm S 51 cm

sävy musta/sand

Hyväkuntoinen myymälämalli

tuoli taittotuoli retkituoli puutarhatuoli tuolit
TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 25€ - 95€. (25€ pientuotteet, valaisimet. 55€ tuolit, pöydät. 95€ sohvat, sängyt).

KLARNA: Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.

Ostoksesi arvo 500 €
41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %.
Lisätiedot klarna.fi.