KAUPPA
Tempur Brand Store Espoo

Kaupan kaikki ilmoitukset (35)

Piispansilta 11
02230 Espoo
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut
https://tempurbrandstore.fi/myymala/espoo/

Tempur Box Spring Adjustable -vuodekokonaisuus-15%
  • Tempur Box Spring Adjustable -vuodekokonaisuus-15%
  • Tempur Box Spring Adjustable -vuodekokonaisuus-15%
  • Tempur Box Spring Adjustable -vuodekokonaisuus-15%

Tempur Box Spring Adjustable -vuodekokonaisuus-15%

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 22 marraskuuta 14:03
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
TEMPUR Box Spring Adjustable -moottorisänky tuo ripauksen luksusta makuuhuoneeseen! Monipuolinen kokonaisuus rakentuu lujasta puisesta sängynrungosta, jonka laadukkaan pussijousiston päällä on patjan liikehdintää vähentävää Non Slip -materiaalia.
Moottorisänky tuntuu mukavalta, koska se tarjoaa sopivan asennon rentoutumiseen jo pienellä säädöllä. Kirjan lukeminen tai television katseleminen onnistuu sängyssä paremmin pääpäätyä kohottamalla, kun kaularanka ei taivu liikaa eteen. Pääpäädyn kohottaminen voi myös helpottaa flunssaista ja tukkoista oloa sekä vähentää kuorsaamista ja närästysoireita. Kehon kannalta rentouttavimmassa asennossa jalat ovat sydäntä korkeammalla ja pääpääty hieman koholla. Asennon hyöty on se, että paine alaselässä on minimaalista ja pintaverenkierto esteetöntä.

Koko: 180x200cm,
väri: kangas, Charcoal

TEMPUR Luxe firm- patja 30x90x200cm :
patja sopii nukkujille, jotka toivovat patjaltaan voimakasta tukea. Firm on uusin ja edistyksellisin patjatunteemme. Patja sisältää TEMPUR Extra Support -materiaalia, joka takaa ylellisen mukavuuden ja voimakkaan tuen tunteen. Materiaali reagoi kehon lämpöön, painoon ja muotoihin sekä varmistaa sen, että kehosi pysyy voimakkaasti tuettuna läpi yön.

TEMPUR Luxe Original- patja 30x90x200cm :
patja sopii nukkujille, jotka haluavat nauttia yksilöllisen muotoutumisen ja keskivahvan tuen täydellisestä tasapainosta. TEMPUR Original -patja mukautuu ihanteellisesti kehon lämpöön, painoon ja muotoihin, minkä ansiosta se lievittää kehoon kohdistuvaa painetta. Patjan ylin kerros on pehmeää TEMPUR® Soft Touch -materiaalia. Kerrosten välinen erikoisrakenne parantaa patjan hengittävyyttä ja tehostaa ilmanvaihtoa.

Vuodekokonaisuus on ollut esillä myymälässä.
Sängynpääty myydään erikseen.

Osta nyt, maksa myöhemmin! Maksa heti, 30 päivän kuluessa tai pilko maksut kätevästi osiin. Nyt Klarnalla jopa 6kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa*, sekä lisää osamaksuvaihtoehtoja TEMPUR-myymälöissä, jopa 60kk tasaerä!**

194/kk (36kk)
Tai 6985,30e (norm. 8218e)
ETUSI -1232e
(Osamaksuesimerkki laskettu Nordea Tuohi 36kk tasaerä kampanjalla)

* Klarna on yksi Euroopan suurimmista turvallisista ja sujuvista maksupalveluista tunnettu, kansainvälisesti toimiva pankki ja luoton myöntäjä. Maksa heti, 30 päivän kuluessa tai pilko maksut kätevästi osiin! Sinä ostat. Sinä päätät. Kunkin kuukausierävaihtoehdon osalta veloittamamme lainakorko ja mahdollinen aloitusmaksu ilmoitetaan kassalla. Esimerkiksi 1000:n ostokselle 12 samansuuruisessa erässä, todellinen vuosikorko on 18,90% ja luoton kokonaiskustannus on 1097. Luoton myöntää Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma.

** Avatessasi 1.10.-31.12.2022 uuden Tuohi Mastercard -luoton saat ensiostolle 36 kk maksuaikaa tasaerissä. Tasaerä ajalta maksat tilinhoitomaksun 5 euroa/kk. Tuohen muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti. Tuohi Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 24,57 % ja luottohinta 1 686,22 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (10/2022) + 14 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu. Tuohi on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2 000 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Tervetuloa ihailemaan ja kokeilemaan tätä tuotetta Tempur Brand Store Espooseen. Voit myös ottaa yhteyttä meihin puhelimitse 0402157560 tai sähköpostilla espoo@tempur.fi