KAUPPA
Vepsäläinen, Vaasa

Kaupan kaikki ilmoitukset (171)

Moreenikuja 1
65300 Vaasa
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut
https://www.vepsalainen.com/fi/fi/

Linie Design Lifa-matto 170x240 mixed ovh704
  • Linie Design Lifa-matto 170x240 mixed ovh704
350€ 419€

Linie Design Lifa-matto 170x240 mixed ovh704

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 8 maaliskuuta 13:39
Kunto: -
Toimitustapa:
Lähetys
Parhaat design-löydöt

Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.

Tutustu tuotteisiin »
Lisätiedot
Käsinkudottu Lifa-matto luo kodikkaan tunnelman jokaiseen tilaan se sopii mainiosti niin eteiseen, olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseen. Lifa-matolla on kaunis ja vivahteikas pinta.

Linie Designin mattomallistossa kiteytyy tanskalainen design, laadukkaat materiaalit ja sukupolvien pituinen käsityöperinne. Matot ovat nimekkäiden tanskalaismuotoilijoiden suunnittelemia ja intialaisten matonkutojien käsin kutomia. Lopputulos on pohjoismaiseen sisustukseen sopiva ja vastaa skandinaavisia laatustandardeja.

Linie Design on mukana eurooppalaisten mattovalmistajien CARE & FAIR -aloitteessa, jonka avulla taistellaan laitonta lapsityövoimaa vastaan ja parannetaan matonkutojien työolosuhteita.

Lifa-matto on 50 % villaa ja 50 % polyesteriä. Puhdista säännöllisesti imuroimalla. Suositellaan pesulapesua.
TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

KLARNA: Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.

Ostoksesi arvo 500 €
41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %.
Lisätiedot klarna.fi.