KAUPPA
Vepsäläinen, Rovaniemi

Kaupan kaikki ilmoitukset (42)

Vapaudentie 2-4
96100 Rovaniemi
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut
https://www.vepsalainen.com/fi/fi/

Gubi beetle-tuolit ovh. 299e/kpl
  • Gubi beetle-tuolit ovh. 299e/kpl
  • Gubi beetle-tuolit ovh. 299e/kpl
  • Gubi beetle-tuolit ovh. 299e/kpl
239€ 250€

Gubi beetle-tuolit ovh. 299e/kpl

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 28 syyskuuta 12:59
Kunto: Hyvä
Toimitustapa:
Lähetys
Parhaat design-löydöt

Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.

Tutustu tuotteisiin »
Lisätiedot
4 kpl mustia beetle-tuoleja, myymälän mallikappaleet. Istuin muovia, jalat metallia. Myymälän mallituolit, joissa hieman pientä käytön jälkeä.

Gubin Beetle-tuoli on hyvää vauhtia saavuttamassa klassikon asemaa. Vuonna 2012 lanseeratun tuolin on suunnitellut tanskalais-italialainen muotoilijaduo GamFratesi. Tuolin muotoilun inspiraationa on ollut kovakuoriainen, mikä tuolin nimen lisäksi näkyy sen siroissa metallijaloissa ja kaarevassa istuimessa.

Beetle-tuoli nauttii niin kuluttajien kuin sisustussuunnittelijoiden suosiota. Beetle sopii istuinmukavuutensa ansiosta ruokapöydän tuoliksi, työtuoliksi tai lisäistuimeksi mihin tahansa tilaan ja huoneeseen.

Istuinkorkeus 45 cm.

239e/kpl tai tee tarjous useammasta.
TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

KLARNA: Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.

Ostoksesi arvo 500 €
41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %.
Lisätiedot klarna.fi.