KAUPPA
Vepsäläinen, Rovaniemi

Kaupan kaikki ilmoitukset (42)

Vapaudentie 2-4
96100 Rovaniemi
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut
https://www.vepsalainen.com/fi/fi/

Tapio Anttilan Linkki -laatikosto ovh. 570
  • Tapio Anttilan Linkki -laatikosto ovh. 570
  • Tapio Anttilan Linkki -laatikosto ovh. 570
  • Tapio Anttilan Linkki -laatikosto ovh. 570
370 €

Tapio Anttilan Linkki -laatikosto ovh. 570

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 28 syyskuuta 12:42
Kunto: -
Toimitustapa:
Lähetys
Parhaat design-löydöt

Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.

Tutustu tuotteisiin »
Lisätiedot
Linkki -laatikosto toimii joko itsenäisesti lattialla tai halutessaan sen voi kiinnittää seinälle tai ostaa siihen erikseen myytävän jalkakehikon.
Linkki on Tapio Anttilan suunnittelema kotimainen säilytysjärjestelmä. Sarjaan kuuluu erilaisia jalka- ja lipasto-osia sekä hyllyjä. Tuotteet ovat muotoilultaan yksinkertaisia ja selkeitä, minkä vuoksi ne sopivat monen tyylisiin sisustuksiin.

Laatikoston runko on viilutettua kalustelevyä ja tausta viilutettua MDF-levyä. Tuote on pintakäsitelty vesiohenteisilla lakoilla.
Laatikosto myymälämalli, jossa pieni kolo etureunassa ja vastaava myös toisen laatikon yläreunassa. Musta laatikosto myynnissä toisessa ilmoituksessa.

L 90 cm K 38 cm S 36 cm, väri tammi
TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

KLARNA: Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.

Ostoksesi arvo 500 €
41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %.
Lisätiedot klarna.fi.