KAUPPA
Hottia DIR-1300 polttoainek. HALLILÄMMITIN 10%
  • Hottia DIR-1300 polttoainek. HALLILÄMMITIN 10%
1 390 €

Hottia DIR-1300 polttoainek. HALLILÄMMITIN 10%

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 8 marraskuuta 16:13
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
KAIKKI LOPUT HALLILÄMMITTIMET. -20%

Hottia diesel-infrapunalämmittimen tuottama infrapunasäteily lämmittää lämmitysalueella olevan kiinteän materiaalin, joka toimii lämpöä tasaavana ja varastoivana materiaalina.

Tilassa olevista materiaaleista lämpö siirtyy tasaisesti ja miellyttävästi ympäröivään tilaan. Hottia-lämmittimien lämpö ei ole milloinkaan liian kuumaa. Moniosainen ja erittäin tehokas paloprosessi, sekä tarkasti ohjattu polttoainesyöttö varmistavat, ettei ilmaan pääse epämiellyttäviä hajuja tai häkää.

Hottia-lämmittimet eivät tarvitse palokaasujen poistohormia, mikäli lämmitettävän tilan ilmanvaihto on riittävä ja oikein toteutettu. Henkilöturvallisuuden varmistamiseksi suositellaan asuintilojen lämmityksessä käytettäväksi palokaasut ulos johtavaa hormia.

Hottia-lämmittimet on testautettu saksalaisen TÜVin laboratorioissa ja niille on myönnetty EU:n asetukset täyttävän standardin mukainen sertifikaatti.

Erityisen hyvin Hottia diesel-infrapunalämmittimet soveltuvat kohteisiin, joissa tarvitaan nopeaa ja tehokasta lämmitystä. Lämmittimen edut ja ominaisuudet on huomattu varsinkin ammattikäytössä ja ne ovat suosittuja rakennustyömailla, teollisuushalleissa, terasseilla ja pressuhalleissa. Laitteet soveltuvat erinomaisesti myös kesämökeille, joita ei lämmitetä niiden ollessa tyhjillään tai mökillä on vain muutaman asteen peruslämpö.

Turvallisuus:
Liekkivahti, ylikuumenemissuoja, ylijännitesuoja, kaatumistunnistin, sisätilan lämpötunnistin, moottorin pyrimistunnistin
Huom!Käytä vain talvilaadun perinteistä polttoainetta ja varmista, ettei polttoaineen seassa ole pieniäkään roskia. Älä koskaan käytä biodieseliä koska se tukkii suodattimet. Näin varmistat lämmittimen toiminnan. Kesälaatuisen, biodieselin tai roskaisen polttoaineen aiheuttamien vikojen korjaus ei kuulu takuun piiriin.

Tekniset tiedot:
Lämmitysteho: 14 kW
Lämmitettävä alue: 85 m²
Polttoaineet: Diesel- tai polttoöljy sekä valopetrooli
Polttoainetankin tilavuus: 30 litraa
Kulutus: 1,2 l/h
Virrankulutus: sytytys 70W, jatkuva 50W
Jännite: 230V / 50 Hz
Mitat (L x S x K): 92 x 32 x 112 cm
Käyttöaika: 24-26 tuntia
Takuu: 1 vuosi

MYÖS MUUT MALLIT.. Tervetuloa tutustumaan!

Kysy myös kuljetuspalveluamme!

MAKSA OSISSA! kysy lisää!

hallilämmitin
lämmitin halliin
lämmitin korjaamolle
lämmitin autotalliin