KAUPPA
Vepsäläinen, Kouvola

Kaupan kaikki ilmoitukset (143)

Katajaharjuntie 4
45720 Kouvola
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut
https://www.vepsalainen.com/fi/fi/

Nordic Country Homen Round riippukeinu, ovh 359
  • Nordic Country Homen Round riippukeinu, ovh 359
  • Nordic Country Homen Round riippukeinu, ovh 359
  • Nordic Country Homen Round riippukeinu, ovh 359
  • Nordic Country Homen Round riippukeinu, ovh 359
  • Nordic Country Homen Round riippukeinu, ovh 359
295 €

Nordic Country Homen Round riippukeinu, ovh 359

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 1 maaliskuuta 12:07
Kunto: Erinomainen
Toimitustapa:
Lähetys
Parhaat design-löydöt

Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.

Tutustu tuotteisiin »
Lisätiedot
Tapio Anttilan suunnittelema Round-riipputuoli sopii sekä sisä- ja ulkokäyttöön. Kevyen metallirungon ympäröimä muhkea pesä tarjoaa mukavan istumapaikan katetulla terassilla, lasitetulla parvekkeella tai sisällä olohuoneen nurkassa.

Round-keinulle myönnettiin vuonna 2019 arvostettu Good Design Award -muotoilupalkinto. Kilpailun palkittavat valitsee The Chicago Athenaeum -museon nimeämä tuomaristo.

Riippukeinu voidaan ripustaa tukevaan kattorakenteeseen mukana tulevan ripustushihnan avulla. Pakkaus ei sisällä ripustuskoukkua. Varmistathan omalle kattomateriaalille sopivan ripustustavan, Vepsäläinen ei vastaa kattoasennuksista.

Riipputuolin enimmäiskuormitus 120 kg.

L 100 cm K 100 cm S 100 cm.
TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

KLARNA: Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.

Ostoksesi arvo 500 €
41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %.
Lisätiedot klarna.fi.