KAUPPA
ESITTELYKPL Akkukäyttöinen ruohonleikkuri Oleo Mac
  • ESITTELYKPL Akkukäyttöinen ruohonleikkuri Oleo Mac
  • ESITTELYKPL Akkukäyttöinen ruohonleikkuri Oleo Mac
  • ESITTELYKPL Akkukäyttöinen ruohonleikkuri Oleo Mac
  • ESITTELYKPL Akkukäyttöinen ruohonleikkuri Oleo Mac
  • ESITTELYKPL Akkukäyttöinen ruohonleikkuri Oleo Mac
299 €

ESITTELYKPL Akkukäyttöinen ruohonleikkuri Oleo Mac

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 30 tammikuuta 15:36
Kunto: -
Lisätiedot
MYYMÄLÄN VIIMEINEN ESITTELYKAPPALE. Nouto liikkeestä.

Oleo-Mac-akkukäyttöiset tuotteet ovat korkean teknologian ratkaisuja, jotka on suunniteltu vastaamaan luotettavien, helppokäyttöisten ja erittäin hiljaisten työkalujen tarpeisiin.

Ne kykenevät minimoimaan melu- ja ympäristöpäästöt, ne sopivat ihanteellisesti kaupungeissa tai muiden kotien läheisyyteen milloin tahansa.

Nykyaikaiset moottorit, jotka on yhdistetty voimakkaisiin 2,5 ja 5,0 Ah: n litium-akkuihin, yhdistävät korkean suorituskyvyn ja luokan parhaat
melutasot. Kaikki Oleo-Macin akkukäyttöiset mallit ovat helppokäyttöisiä: tarkistaakun lataus yksinkertaisen ja intuitiivisen akun tarkistusmittarin avulla (joka sijaitsee itse akussa) ja aloita työskentely itsenäisesti maksimaalisella liikkumisvapaudella.
Tuotteiden tärkein etu on sähkökaapeleiden puuttuminen, jotka saattavat haitata työskentelyä. Tästä syystä Oleo-Mac-paristokäyttöiset mallit soveltuvat erityisen hyvin myös niille alueille, joilla ei ole sähköpistoketta.

Uuden valikoiman tuotteita voi ostaa yhdessä akun ja akkulaturin kanssa tai erikseen. Kaikissa akkukäyttöisissä malleissa on yhteensopivat latausratkaisut: koko Oleo-Mac-valikoima voidaan käyttää samalla akulla. Oleo-Macin avulla voit työskennellä minkä tahansa vihreän alueen kanssa, kasvipalojen korjaamisesta puutarhahuoltoon, ilman höyryjä tai melua ja tiukimpienympäristösäännösten mukaisesti, samalla varmistaen alhaiset käyttökustannukset ja korkea tuottavuus.

Uusi Oleo Macin akkukäyttöinen työnnettävä ruohonleikkuri, jossa on tukeva ja kevyt peltirunko. Ruohonleikkurissa voidaan käyttää samanaikaisesti jopa kahta akkua. 2,5 Ah sekä 5 Ah akkuja voidaan molempia käyttää leikkurissa. Tämä mahdollistaa pidemmän yhtäjaksoisen toiminta-ajan. Esimerkiksi käyttämällä kahta 5 Ah akkua, pystytään yhdellä latauksella ajamaan jopa 800m2 nurmialue. Ruohonleikkuri toimii kuitenkin myös yhdellä akulla.

Teräsrunko
Teho 750 W, 40V hiilenharjaton moottori
Leikkurissa paikat kahdelle akulle
Toiminta-aika 1 x 2,5 Ah: 200 m², 2 x 2,5 Ah: 400 m², 1 x 5,0 Ah: 400 m², 2 x 5,0 Ah: 800 m²
Leikkuuleveys 41 cm
Leikkuukorkeudensäätö yhdellä vivulla, 28 - 75 mm
70 L keräyspussi
Latausaika 2.5 Ah: 110 min, 5.0 Ah: 220 min standardilaturilla.
Paino 23 kg
2 vuoden takuu

Pakettiin kuuluu ruohonleikkuri, 2,5 Ah akku ja akkulaturi

Oleo-Mac on italialainen yksi maailman johtavan puutarhatuotteita valmistavan yrityksen Emak S.p.A:n tavaramerkki. Ensimmäiset Oleo-Mac-tuotteet on valmistettu jo vuonna 1972 Italiassa. Oleo-Mac tuotteiden valmistuksen perustana on alusta saakka ollut kolme kulmakiveä: laadukas tuotanto, ihmisten kunnioitus sekä ympäristönsuojelu. Yritykselle onkin myönnetty ympäristösertifikaatit ISO 9001 sekä ISO 14001.

Oleo-Mac-tuotteet valmistetaan laadusta tinkimättä ja käyttäen aina uusinta teknologiaa sekä laadukkaita komponentteja. Monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluu mm. moottorisahat, raivaussahat, ruohonleikkurit, puutarhatraktorit, pensasleikkurit, jyrsimet, niittokoneet ja kuljettimet. Tuoteperheestä löytyy jokaiselle käyttäjäkunnalle sopiva tuote, niin koti- kuin ammattikäyttöönkin.

Oleo-Mac-tuotteiden maahantuojana haluamme tarjota suomalaisille laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita kaikenlaiseen pihan ja puutarhahoitoon. Toimiva varaosapalvelumme mahdollistaa tuotteen käytön jopa vuosikymmeniksi eteenpäin.